ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Μακροχρόνιες επιλογές από Αγγλία και Γερμανία

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγώνα της Σίτι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγώνα της Σίτι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ © 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Παιχνίδι με τέσσερα μακροχρόνια bets από Αγγλία και Γερμανία.

Ώρα για παιχνίδι με μακροχρόνιες επιλογές, ελέω του (σχεδόν) κουπονιού της Δευτέρας. Πρώτη επιλογή από την Premier League και θεωρούμε ότι οι πρόσφατες μαζεμένες γκέλες της Μάντσεστερ Σίτι, έχουν προσδώσει αξία στην κατάκτηση του τίτλου από τους πολίτες.

Φορτσάρει κάπου εδώ συνήθως το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα, έτσι κι αλλιώς η διαφορά από την 1η Άρσεναλ δεν είναι καθόλου απαγορευτική. Μόλις στο -6 βρίσκεται και ενώ χρωστάει παιχνίδι η ίδια, μέσα σε όλα αυτά ακολουθεί μια αρκετά βατή 6άδα αγώνων (με εξαίρεση το ματς στο Νιούκαστλ), ενώ για κερασάκι στην τούρτα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Άρσεναλ (30/03). Μια χαρά η κατάκτηση του τίτλου από τη Σίτι στο 2.20+.

Δεύτερη επιλογή από τη Bundesliga. Εμφανώς επηρεασμένη από τη συμμετοχή της στο Champions League η Ουνιόν Βερολίνου, δεν θυμίζει σε τίποτα ως τώρα το σύνολο που τερμάτιζε με άνεση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας για τρεις σερί σεζόν. Μήπως όμως ήρθε η ώρα για ανάκαμψη τώρα που ξέμπλεξε με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις; Θα βοηθήσει σίγουρα και το χειμερινό κενό ενός περίπου μήνα, ήδη πάντως είχε βγάλει μια μίνι αντίδραση στο επαγγελματικό 2-0 επί της Κολωνίας (20/12).

Στο -7 η διαφορά της από την 9η Χάιντενχαϊμ, με την ίδια να χρωστάει και παιχνίδι, μπορούμε να κυνηγήσουμε την έκπληξη και το πλασάρισμα της Ουνιόν Βερολίνου στην 9άδα, ένα σενάριο που αγγίζει το 5.00.

Πάμε και σε δύο επιλογές υποβιβασμού από τις μικρές Αγγλίες. Σε πρώτο πλάνο η περίπτωση της Σάτον από τη Λιγκ 2. Τελευταία και καταϊδρωμένη αυτή τη στιγμή η ομάδα από το νότιο Λονδίνο, βρίσκεται στο -2 από την προτελευταία Φόρεστ Γκριν και στο -9 από την παραμονή. Σκούρα δείχνουν τα πράγματα, αποχώρησε προ εβδομάδας ο εμβληματικός τεχνικός Ματ Γκρέι, μετά την ντροπιαστική 8άρα από τη Στόκπορτ.

Με άκρως απαιτητικό πρόγραμμα στη συνέχεια, η πιο κοντινή της αντίπαλος, Φόρεστ Γκριν, αναμένεται πως θα ενισχυθεί πολύ μέσα στον Γενάρη, κάτι που δεν ισχύει για την ίδια και μοιάζει δύσκολο να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Στο 1.80 το να τερματίσει τελευταία η Σάτον.

Στη Λιγκ 1 έχουμε την περίπτωση της Έξετερ. Μόνιμα κατηφορική εδώ και καιρό η πορεία των Ελληνιστών, 13 ματς χωρίς νίκη μετρούν και οι εμφανίσεις τους είναι άνοστες κατά κύριο λόγο. Με τους άμεσους αντιπάλους της να αισιοδοξούν ρεαλιστικά για την παραμονή, τα δεδομένα μοιάζουν ζόρικα για την ίδια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πιο συγκεκριμένα, η Τσέλτεναμ μοιάζει αναγεννημένη μετά την πρόσληψη του Ντάρελ Κλαρκ, η Καρλάιλ θα ενισχυθεί μαζικά μετά την εξαγορά του συλλόγου από την οικογένεια Πιάτακ και η Ρέντινγκ διαθέτει ακόμα ποιότητα Championship σε μερικές θέσεις και περισσότερο από τα εξωαγωνιστικά της ζητήματα παραμένει χαμηλά. Στο 2.00 ο υποβιβασμός της Έξετερ και μοιάζει με μια πολύ λογική επιλογή στην παρούσα φάση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι: Κατάκτηση (απόδοση 2.20), Premier League
  • Ουνιόν Βερολίνου: Να τερματίσει στην πρώτη 9άδα (απόδοση 5.00), Bundesliga
  • Έξετερ: Να υποβιβαστεί (απόδοση 2.00), Λιγκ 1 Αγγλίας
  • Σάτον: Να τερματίσει τελευταία (1.80), Λιγκ 2 Αγγλίας
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ