BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Μ’ ένα Bet Builder στο 2.80 και δύο στο 3.00+

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο σε ματς της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στη Ράσινγκ στο Μονουμεντάλ
Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Σιγά σιγά... παίρνουν μπροστά τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και ανάβει η μάχη σε αυτά της Λατινικής Αμερικής. Τρεις δυνατές αναμετρήσεις σε Νορβηγία, Βέλγιο και Αργεντινή έχει το πρόγραμμα της Κυριακής με αποδόσεις από 2.80 μέχρι 3.95

(19:00) Σάντεφιορντ - Μόλντε: Ματς της 15ης αγωνιστικής στην Eliteserein. Ομάδα ρυθμού, ημέρας και... τυχοδιωκτισμού η Σάντεφιορντ. Πήρε βαθμολογική ανάσα και αυτοπεποίθηση στο 1-2 επί της Γιέρβ εκτός έδρας. Έφτασε τους 17 βαθμούς στην 11η θέση, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει συνολικά 5Ν-2Ι-6Η, με γκολ 23-26. Φος και Μορκ είναι νοκ άουτ από την αναμέτρηση της 'Sandefjord Arena' ελέω τραυματισμού.

Μετά από ένα μάλλον μουδιασμένο ξεκίνημα, η Μόλντε βρήκε ρυθμό, πατήματα και μαζί τους βαθμούς της αντεπίθεσης ως τον κορυφή. Συγκατοικεί με τη Λίλεστρομ, υπερτερεί στην ισοβαθμία (33β.) και έχει αέρα πέντε βαθμών από την 3η Μπόντο Γκλιμτ.

Στο 1-0 επί της Χάουγκεσουντ διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 10 ματς πρωταθλήματος, διάστημα στο οποίο μετράει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Με γκολ 29-13 έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και το μικρότερο παθητικό τερμάτων.

Καλύτερη ομάδα η Μόλντε και σε εξαιρετικό μομέντουμ, όμως η άγνοια κινδύνου της Σάντεφιορντ καθιστά το φαβορί... επίφοβο. Η φιλοσοφία της γηπεδούχου σε συνδυασμό με την ποιότητα της φιλοξενούμενης φέρνουν το θέαμα σε πρώτο πλάνο. Και η επιλογή over 3,5 γκολ & over 1,5 κάρτες για τη Σάντεφιορντ σε απόδοση 3.75 στο Bet Builder της Stoiximan, έχει την προσοχή μας.

(19:30) Άντερλεχτ - Οστάνδη: Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στη Jupiler Pro League, μεγάλη η προσμονή στους οπαδούς των γηπεδούχων. Η Άντερλεχτ μετά από χρόνια μοιάζει ξανά να προβάλλει αξιώσεις τίτλου. Τουλάχιστον στη θεωρία και με βάση τις μεταγραφές που έκανε. Δεν προχώρησε σε πολλές αλαγγές στο ρόστερ, πέτυχε όμως εντυπωσιακές κινήσεις στη γραμμή κρούσης.

Και θα εμφανιστεί με επιθετικό δίδυμο τους Φάμπιο Σίλβα και Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο, που απέκτησε από Γουλβς και Ίντερ αντίστοιχα με τη μορφή δανεισμού. Δύο φορ που φαντάζουν πολυτέλεια για το βελγικό πρωτάθλημα. Σε αυτούς πρόθεσε και τον δεξιό χαφ/εξτρέμ Αμπντουλραζάκ, έναν ιδιαίτερα εξελίξιμο 20χρονο που αγόρασε από τη Νόρσεπινγκ.

Η Οστάνδη δεν τρέφει αυταπάτες για φέτος. Βασικός στόχος να ξμπερδεύει γρήγορα με την υπόθεση παραμονής και εν συνεχεία να ψάξει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Δεν άλλαξε πολλά σε σχέση με πέρσι, τέσσερις οι νέοι παίκτες που έβαλε στη μηχανή της. Ο στόπερ Κατελάρης από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο αμυντικός χαφ Ντεβάελε από τη Νανσί, ο χαφ/εξτρέμ Νακαμότο της Σερέζο Οσάκα και ο φορ Κβασίνα που επέστρεψε από δανεισμό.

Επτά φιλικά ματς έδωσε η Άντερλεχτ, με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ήττες. Έδειξε εξαιρετικά στοιχεία από τη μέση και μπροστά, φανέρωσε κενά στα μετόπισθεν. Οκτώ φιλικά έδωσε η Οστάνδη, όπου μέτρησε έξι νίκες και δύο ήττες. Φανέρωσε ικανότητα στην ανάπτυξη και την εκτέλεση, αλλά και σοβαρές αδυναμίες ανασταλτικά.

Αναμένεται ματς με καλό ρυθμό στις Βρυξέλλες, ο πρώτος λόγος ανήκει ξεκάθαρα στη γηπεδούχο. Η φιλοσοφία των ομάδων υπόσχεται ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και γκολ, το σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 3.95 στη Stoiximan.

(21:30) Αλντοσίβι - Ρίβερ Πλέιτ: Αναμέτρηση της 10ης αγωνιστική στη Liga Profesional της Αργεντινής. Λίγα πράγματα από την Αλντοσίβι μέχρις στιγμής. Μια νικη σε εννέα ματς, το 2-1 επί της Ροζάριο Σεντράλ και από και πέρα... κουπί. Μίνι έκπληξη το εκτός έδρας 1-1 με την Κολόν Σάτα Φε, της βγήκε το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και θα μπορούσε ακόμη και να πάρει το τρίποντο. Αναξιόπιστη γενικά, με ρεκόρ 1Ν-2Ι-6Η και γκολ 6-15 είναι ουραγός επί συνόλου 28 ομάδων.

Ούτε η Ρίβερ ικανοποιεί για την ώρα. Ομάδα που έχει στο αίμα της να πρωταγωνιστεί, όμως ακόμη δεν έχει καταφέρει να ρολάρει. Προβληματική η εικόνα της σε γενικές γραμμές, έστω κι αν το 1-0 επί της Χιμνάσια Λα Πλάτα αποτελεί μια ένεση αυτοπεποίθησης. Μετράει συνολικά 3Ν-3Ι-3Η με γκολ 12-10, είναι 12η με 12 βαθμούς και στο -7 από την πρωτοπόρο Αρχεντίνος Τζούνιορς. Ψάχνει ένα θετικό σερί για να χτίσει μομέντουμ και να πλησιάσει στην κορυφή.

Δεν εμπνέει για κόντρα η Αλντοσίβι, που όμως βολεύεται στο παιχνίδι αντίδρασης. Δεν εμπνέει και η Ρίβερ Πλέιτ ότι μπορεί να στηρίξει τιμές απόλυτου φαβορί αυτή την εποχή. Ζόρικο ματς, χωρίς δάφνες ποιότητας, σε... τρίτο πλάνο το θέαμα και με μπόλικες προσωπικές μονομαχίες αναμένεται το 90λεπτο της Μαρ ντε Πλάτα.

Με βάση τη σκοπιμότητα, η επιλογή under 3,5 γκολ και over 6,5 κόρνερ για τη Ρίβερ Πλέιτ έχει λογική σε απόδοση 2.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ