BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Λατινική Αμερική με 6.30, Σουηδία με γκολ

Οι παίκτες της Γκοϊάς πανηγυρίζουν το γκολ του Γκιγιέρμε στην αναμέτρηση με την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για το Κόπα Σουνταμερικάνα 2023
Οι παίκτες της Γκοϊάς πανηγυρίζουν το γκολ του Γκιγιέρμε στην αναμέτρηση με την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για το Κόπα Σουνταμερικάνα 2023 © 2023 FERNANDO VERGARA/ASSOCIATED PRESS

Η σημερινή στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής και τη Σουηδία.

Ξεκινάμε από την Βραζιλία και την αναμέτρηση της Κρουζέιρο με την Γκόιας. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ακόμα μια απαράδεκτη εντός έδρας εμφάνιση απέναντι στην Κοριτίμπα. Αν μάλιστα η αντίπαλος της δεν έβγαζε τα γνωστά κόμπλεξ μακριά από τη βάση της θα είχε φτάσει στη νίκη. Τα ζητήματα συνεχίζονται για τη Ζέρο τόσο στη δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα, αφού έχει πετύχει μόλις 2 γκολ στην πρόσφατη πεντάδα αναμετρήσεων της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η Γκόιας ναι μεν δεν κέρδισε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στην Serie A (0-1-3), η εμφάνιση της, όμως, απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο ήταν αρεστή, καθώς μπλόκαρε επιθετικά ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της κατηγορίας. Είχε, δηλαδή, τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι πως ανεβάζει κάθετα την απόδοση της εκτός έδρας. Την βολεύει πρακτικά ο ρόλος του αουτσάιντερ και μετρά σερί 2-0-2, με τις 2 ήττες να έρχονται από την φορμαρισμένη Μπραγκαντίνο και την Σάντος με πέναλτι... εφεύρεση στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Όσον αφορά τα προγνωστικά του αγώνα θα πάμε στο διπλό του 6,30. Η Κρουζέιρο είναι σε κακό φεγγάρι παραγωγικά (1 τέρμα έχει πετύχει στα τελευταία επτά εντός έδρας της και αυτό προήλθε από αυτογκόλ) και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην εικόνα της, θα ζήσουμε πάλι έντονες αντιδράσεις από τις εξέδρες κατά τη διάρκεια του ματς. Η Γκόιας παίζει εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και είναι ικανή να θέσει αρκετά ζητήματα στο προβληματικό αμυντικό transition των γηπεδούχων.

Συνεχίζουμε στη Σουηδία και την αναμέτρηση της ΑΪΚ Στοκχόλμης με την Μάλμε. Οι γηπεδούχοι έχουν εδώ και δύο αγώνες τον Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο. Στον δε δεύτερο αγώνα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, επικρατώντας της Βάρμπεργκ με 1-2 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Ακόμα χρειάζεται, βέβαια, δουλειά για να βρεθεί σε υψηλότερες θέσεις, ενώ κρατάμε και το γεγονός ότι δέχθηκε γκολ ξανά. Όσον αφορά τις απουσίες, εκτός για τον σημερινό αγώνα θα είναι οι βασικότατοι Χουσεΐν, Τίχι και Φόρατζ.

Η Μάλμε από την άλλη έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά και την ήττα από τη Τζουργκάρντεν, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, με αποτέλεσμα το σύνολο του Χένριχ Ρίνστρομ να πέφτει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στα μείον για τους φιλοξενούμενους είναι πως θα έχουν και τέσσερις απουσίες, με τον μέσο Ρόσενγκεν να είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός είναι και οι Βέκια, Κρίστιανσεν και Τίνερχολμ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τι κρατάμε από τον σημερινό αγώνα; Πως η Μάλμε μετρά τρία συνεχόμενα παιχνίδια με 2-3 γκολ. Παράλληλα, όμως, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει ζητήματα και στην άμυνα της, ενώ το γεγονός ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί τέσσερα γκολ έναντι ενός, βάζει ένα βαρύ «πρέπει» στις πλάτες της. Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παίξει η ΑΪΚκαι θέλει να δείξει εκ νέου καλό πρόσωπο. Θα πάμε, λοιπόν, το g/g και over 2,5 σε απόδοση 2.17.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΪΚ Στοκχόλμης – Μάλμε: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 2,17), 16:00
  • Κρουζέιρο – Γκόιας: 2 (απόδοση 6.30), 22:00

Kαι το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ