BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Λαμπερή πρεμιέρα στο MLS με Μέσι, Σουάρες και 2.55

Ο Λουίς Σουάρες με τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
Ο Λουίς Σουάρες με τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι 2024 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα του MLS, με την αναμέτρηση της Ιντερ Μαϊάμι με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ.

Τα ξημερώματα ξεκινάει η νέα σεζόν στο MLS και όπως ήταν αναμενόμενο η λίγκα επέλεξε την Ιντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι να ανοίξει την αυλαία. Προφανώς μιλάμε για την πιο λαμπερή πρεμιέρα στην ιστορία του αμερικανικού πρωταθλήματος, καθώς η Ιντερ Μαϊάμι είναι πλέον πασίγνωστη σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη λόγω της παρουσίας εκεί του Μέσι, αλλά και των υπόλοιπων παλιοσειρών της Μπαρτσελόνα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δίπλα στους Μέσι, Μπούσκετς και Ζόρντι Άλμπα, προστέθηκε φέτος και ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος έχει πει ότι η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία της καριέρας του σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι ο 36χρονος Ουρουγουανός φορ έγραψε 17 γκολ και 11 ασίστ σε 36 αγώνες με την Γκρέμιο στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Φυσικά, η λάμψη του Μέσι και η προσθήκη του Σουάρες έχουν αντίκτυπο και στις στοιχηματικές αποδόσεις, με τους μπουκ να θεωρούν πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα την Ιντερ Μαϊάμι, η οποία πέρυσι πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, κατακτώντας το νεοσύστατο Leagues Cup.

Το MLS βέβαια, δεν είναι καθόλου απλή λίγκα. Τα ταξίδια είναι μεγάλα και κοπιαστικά και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλεπάλληλες, επομένως μένει να φανεί στην πράξη αν οι άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα έχουν τις αντοχές να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για την εντός έδρας πρεμιέρα πάντως, με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ, η οποία πέρυσι τερμάτισε στην 5η θέση της δυτικής περιφέρειας και έχασε στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ από τη Χιούστον Ντινάμο, η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο είναι καθαρό φαβορί σε τιμές κάτω του 1.60.

Η Ρεάλ Σολτ Λέικ έχει ως στόχο φέτος να μπει για 4η σερί σεζόν στα πλέι-οφ, παρά το γεγονός ότι έχασε τρεις σημαντικούς παίκτες (Σαβαρίνο, Μουσόφσκι, Κρέιλαχ). Στο ρόστερ της προστέθηκε και ένας Έλληνας, ο Αλέξανδρος Κατράνης, που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Πολωνία για λογαριασμό της Πιαστ.

Το πιθανότερο είναι πως η παρέα του Μέσι θα μπει με το δεξί στη σεζόν κι αν συνδυάσουμε τον άσο με το anytime του Σουάρες, στο επίσημο ντεμπούτο του Ουρουγουανού, φτάνουμε σε τιμές άνω του 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερ Μαϊάμι – Ρεάλ Σολτ Λέικ: 1 & Σουάρες anytime (απόδοση 2.55), 03:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ