ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυριακή με γκολ σε απόδοση 6.30

Ο Ζουλιέν Στέφαν
Ο Ζουλιέν Στέφαν 2021 AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ, FILE

Παιχνίδι με τρεις δυνατές επιλογές με γκολ από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Το απόγευμα στη Γερμανία υπάρχει το Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης. Ενώ όλα έδειχναν απόλυση για τον Ματαράτσο στη Χόφενχαϊμ, ήρθε το ανέλπιστο 3-2 στο Ντόρτμουντ. Μέτρια εμφάνιση με την Ντάρμσταντ η Βέρντερ, παρότι προηγήθηκε νωρίς με αυτογκόλ, δεν άξιζε κάτι περισσότερο από το 1-1. Αν κερδίσει στο Ζινσχάιμ θα κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της τέσσερα σερί διπλά στην Bundesliga. Προβλήματα στην άμυνα, με απουσίες για τη φιλοξενούμενη. Πιθανό σενάριο ματς με φάσεις και γκολ, πάμε με το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.80.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας υπάρχουν φουλ δράση και μένουμε στο Ρεν – Λοριάν, ένα ντέρμπι της Βρετάνης. Η Ρεν άξιζε το διπλό στο Παρίσι. Προηγήθηκε με απίθανο 33’ και είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 69’. Ισοφαρίστηκε στο 95’ με πέναλτι κι έχασε την ευκαιρία να κάνει 7η σερί νίκη.. Το καλό σερί της Λοριάν κατά το οποίο της πήγαν όλα πρίμα πήρε τέλος και ξανάπεσε στη ζώνη. Γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας από τη Ναντ. Στη συνέχεια έχει πολύ ζόρικο πρόγραμμα και καλείται να ψάξει για θετικό αποτέλεσμα. Φωτιά επιθετικά η Ρεν, αλλά στην άμυνα έχει θέματα. Πάμε με το Over 2,5 στο 1.75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη Δανία μπαίνουμε στην 3η αγωνιστική για το 2024 και οι ομάδες ζεστάθηκαν για τα καλά. Ενδιαφέρον υπάρχει στην αναμέτρηση της Άαρχους με την Οντένσε. Η Άαρχους έρχεται από το 2-3 ενάντια στη Μίντιλαντ, οδυνηρή ήττα εντός, δέχθηκε το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις και με την αντίπαλό της να παίζει με 9 παίκτες! Η Οντένσε ήττα με 3-0 απέναντι στο θηρίο της Μπρόντμπι, αλλά απείλησε και θα μπορούσε να σκοράρει. Πληρώνει καλά το Goal/Goal στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεν - Λοριάν: Over 2,5 (απόδοση 1.75), 18:05
  • Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 18:30
  • Άαρχους – Οντένσε: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 19:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ