ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυπελλικά γκολ σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία

Οι παίκτες της Ζιρόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο Μοντζουίκ | Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Ζιρόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο Μοντζουίκ | Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 © 2023//JOAN MONFORT/AP IMAGES

Γεμίζει ξανά το κουπόνι μετά τις γιορτές, σε πρώτο πλάνο οι κυπελλικές διοργανώσεις σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία.

Από το FA Cup κρατάμε τα πολλά γκολ στο Σαουθάμπτον – Γουόλσολ. 18 ματς αήττητοι οι Άγιοι, σε εξαιρετικό μομέντουμ αγωνιστικά, αρχίζουν να σταθεροποιούνται στην 3η θέση και γλυκοκοιτάζουν σιγά σιγά και τη 2η της απευθείας ανόδου (-3), μετά τις μαζεμένες γκέλες της Ίπσουιτς. Αν μπει εδώ συγκεντρωμένα και δεν υποτιμήσει τη διοργάνωση, τα αρκετά γκολ της μοιάζουν βέβαια.

Καθόλου αμελητέα ποσότητα η καυτή Γουόλσολ της League 2, έχει κερδίσει πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της, στο τελευταίο μάλιστα διέσυρε την Γκρίμσμπι εκτός έδρας με 6-1. Από το 1948 είχε να πετύχει έξι γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος! Μπορεί επομένως να συνεισφέρει στο σκορ ακόμα κι αν χάσει, στο 2,20 βρίσκουμε το Over 3,5.

Πάμε και μια βόλτα από την Ισπανία και το Έλτσε – Ζιρόνα. Δεν χρειάζονται συστάσεις πια για τη Ζιρόνα, η οποία συνεχίζει να ζει το όνειρό της μετά το 4-3 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, εκεί όπου το νικητήριο γκολ ήρθε στο 90+1’. Το πρώτο μισό που πραγματοποίησε μάλιστα είναι το καλύτερο στην ιστορία της Πριμέρα, αν βγουν από την εξίσωση η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο. Μόνιμα επιθετικό το στιλ παιχνιδιού της, δεν αναμένεται πως θα αλλάξει αυτό στο Κύπελλο.

Από τις ομάδες με τις περισσότερες τελικές στη Σεγούντα η Έλτσε, η οποία επιβεβαίωσε το G/G & Over 2,5 στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Κόντρα στην τόσο επιθετικογενή Χιρόνα θα βρει χώρους για να κάνει το παιχνίδι της. Στο 1,90 το Over 2,5.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Μπρεστ – Ανζέ. Τρελαίνει κόσμο η πρώτη με την πορεία της στο πρώτο μισό της σεζόν, στρογγυλοκάθεται στην 4η θέση και κάνει όνειρα Ευρώπης, έστω κι αν άπαντες στις τάξεις κρατούν χαμηλούς τόνους. Ελάχιστα επηρεασμένη από το Κόπα Άφρικα, κάτι που ισχύει και για την αντίπαλό της από τη Ligue 2.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φουλ αρνητικά ξεκίνησε την περιπέτειά της στη δεύτερη κατηγορία η Ανζέ, σταδιακά όμως ανέβασε στροφές και πλέον οδηγεί την κούρσα, πατώντας το γκάζι προς την άμεση επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Ντέρμπι Βρετάνης το ματς, υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για το πώς θα προσεγγίσουν το ματς οι δύο προπονητές, ωστόσο το στιλ τους δεν είναι αμυντικογενές και μπορούμε να δούμε εκατέρωθεν γκολ. Στο 1,90 το G/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρεστ – Ανζέ: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 16:30
  • Σαουθάμπτον – Γουόλσολ: Over 3,5 (απόδοση 2.20), 17:00
  • Έλτσε – Ζιρόνα: Over 2,5 (απόδοση 1.90), 19:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ