BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυπελλικά bet builder από 4.50 έως 7.50

Ο Μούντρικ πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι κόντρα στην Νιούκαστλ για το League Cup | 19 Δεκεμβρίου 2023
Ο Μούντρικ πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι κόντρα στην Νιούκαστλ για το League Cup | 19 Δεκεμβρίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Τρία βραδινά bet builder με αποδόσεις από 4.50 έως 7.50.

Ξεχωρίζει από το κουπόνι της Τρίτης ο ημιτελικός του League Cup ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Τσέλσι. Πρόκειται για διπλές αναμετρήσεις, όποια περάσει θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του Λίβερπουλ – Φούλαμ. Θα το δει ζεστά φυσικά η Τσέλσι, στο πρωτάθλημα έτσι κι αλλιώς δεν περιμένει πολλά με όσα έχει κάνει ως τώρα. Οι μεγάλες προκρίσεις επί των Μπράιτον και Νιούκαστλ το αποδεικνύουν αυτό.

Με μαχητικό προφίλ η Μίντλεσμπρο, παλεύει και φέτος για την άνοδο στην Premier League. Κέρδισε μάλιστα το League Cup το 2004, θα δώσει εδώ το πρώτο της σοβαρό τεστ, καθώς μέχρι τώρα αντιμετώπισε αρκετά βατούς αντιπάλους, όλους εκτός έδρας. Είναι μπόλικες οι απουσίες της όμως και αυτό μειώνει σημαντικά της πιθανότητές της. Κοιτάμε δεξιά, η Τσέλσι είναι ό,τι βρέξει και... ό,τι κατεβάσει φέτος, μοιάζει δεδομένο όμως πως θα το δει με την απόλυτη σοβαρότητα, κόντρα σε μια λειψή Μίντλεσμπρο.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες έχουν έντονη ροπή στα Χ ημίχρονα. Η Τσέλσι ειδικότερα μετρά 8/10 μακριά από την έδρα της στο πρωτάθλημα και η Μίντλεσμπρο 7/13 μέσα στο σπίτι της. Πάμε και σε μια αγορά κόρνερ, από τις κορυφαίες ομάδες της Championship σε κερδισμένα κόρνερ η γηπεδούχος (6,31 ανά αγώνα), αντιμετωπίζει μια Τσέλσι που παραχωρεί περίπου πέντε ανά αγώνα. Θα ψάξουμε το safe Over 3 κόρνερ της Μίντλεσμπρο, το οποίο στέλνει το bet builder μας στο 7.50.

Δεύτερη επιλογή από το Φιορεντίνα – Μπολόνια για το Κύπελλο Ιταλίας. Ντέρμπι με αντιπαλότητα, που βρίσκει τις ομάδες σε εξαιρετική θέση βαθμολογικά στο πρωτάθλημα. Στην 4η θέση η Φιορεντίνα, η οποία προέρχεται από ήττα στην έδρα της Σασουόλο (1-0), προηγουμένως όμως έτρεξε ένα σερί 4-1-0. Κλειστά το τελευταίο διάστημα τα παιχνίδια της, μετρά τρία συνεχόμενα Under 1,5.

Μία θέση παρακάτω η Μπολόνια, κάνει μια μίνι-κοιλιά με δύο συνεχόμενες γκέλες κόντρα σε Ουντινέζε (0-3) και Τζένοα (1-1), ωστόσο η πορεία της κρίνεται εντυπωσιακή ως τώρα. Διαθέτει την 3η κορυφαία άμυνα της κατηγορίας με μονάχα 16 γκολ παθητικό σε 19 ματς και συνολικά μετρά 12/19 Under 2,5. Κλειστό αναμένεται επομένως το ζευγάρι αυτό, υπάρχει και ο χαρακτήρας του ντέρμπι στη μέση εξάλλου.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στα κόρνερ, οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ χαμηλά στη Serie A αναφορικά με τα συνολικά κόρνερ στα παιχνίδια τους. 4η από το τέλος η Φιορεντίνα με 8,21 ανά αγώνα, 5η από το τέλος η Μπολόνια με 8,53 ανά αγώνα, μπορούμε επομένως να κυνηγήσουμε το Under 9 κόρνερ που παίζει από μόνο του στο 2,10.

Τέλος, δεν αποκλείεται να δούμε αρκετές κάρτες στο ματς, καθώς μιλάμε για έναν τεράστιο νοκ-άουτ ημιτελικό με στοιχεία έντονης αντιπαλότητας. Η ένταση θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και τα μαρκαρίσματα θα είναι λογικά πολλά, πάμε στο Over 4 κάρτες, το οποίο φτάνει το bet builder μας στο 6.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Για φινάλε, θα ασχοληθούμε με το Εστορίλ – Πόρτο για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Έχει πάρει τον αέρα της Πόρτο η Εστορίλ με 2/2 νίκες φέτος σε League Cup (3-1) και πρωτάθλημα (1-0 στο Ντραγκάο). Δεδομένα θα υπάρχει διάθεση για εκδίκηση από το σύνολο του Κονσεϊσάο, με την εικόνα που βγάζει όμως τελευταία, περισσότερο προς την κόντρα κοιτάμε ξανά.

Στο -5 από την κορυφή η Πόρτο στο πρωτάθλημα, κακές οι τελευταίες της εμφανίσεις, μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ (2-0), νίκησε με τα χίλια ζόρια την Τσάβες (1-0), πριν γκελάρει στο ντέρμπι με την Μποαβίστα (1-1). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίες αποτελούν δύο από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Θα μπορούσε να σεβαστεί λίγο περισσότερο τη γηπεδούχο το σετ, κοιτάμε αριστερά, στο 2,50 η διπλή ευκαιρία της Εστορίλ.

Γεμάτα κόρνερ από εκεί και πέρα τα παιχνίδια των δύο ομάδων, αμφότερες έχουν κάτι παραπάνω από 11 ανά αγώνα στις αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα. Το Over 9 κόρνερ σε συνδυασμό με τη διπλή ευκαιρία της Εστορίλ παίζουν στο 4.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίντλεσμπρο – Τσέλσι: 2 & Χ ημίχρονο & Over 3 κόρνερ Μίντλεσμπρο (απόδοση 7.50), 22:00
  • Φιορεντίνα – Μπόλονια: Under 2,5 & Under 9 κόρνερ & Over 4 κάρτες (απόδοση 6.00), 22:00
  • Εστορίλ – Πόρτο: 1Χ & Over 9 κόρνερ (απόδοση 4.50), 22:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ