ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κρύβει παγίδες η συνάντηση του Τσιτσιπά με τον Περ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2022 HAMISH BLAIR/AP IMAGES

Στη μάχη του τρίτου γύρου του Αυστραλιανού Όπεν μπαίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπενουά Περ. Ματς-παγίδα αυτό κόντρα στον Γάλλο. Ποντάρισμα στο 2.12.

(Μετά τις 05:00) Μπενουά Περ (Νο56) - Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4): Τον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη θέλει να ακολουθήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και να προκριθεί και αυτός στη συνέχεια του Αυστραλιανού Όπεν. Ήρθε η σειρά (05:00 LIVE από το SPORT24 ) του Έλληνα πρωταθλητή για να μπει στη μάχη του τρίτου γύρου. Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης όσο περνάει ο καιρός στο Grand Slam της Μελβούρνης ανεβάζει τις στροφές, έτσι και αλλιώς είναι μια τάση που παρατηρείται στα παιχνίδια του στα μεγάλα τουρνουά και είναι ολοένα και πιο κυριαρχικός. Όπως ο Ίμερ, έτσι και ο Μπαές τον δυσκόλεψε μέχρι ενός σημείου, αλλά η κλάση του Στέφανου μίλησε. Αυτή τη φορά όμως παραχώρησε και σετ.

Ο Περ μπορεί στον πρώτο γύρο να σπατάλησε πολλές δυνάμεις κόντρα στον Μοντέιρο και να κρίθηκε η πρόκριση στο πέμπτο σετ, αλλά απέναντι στον Ντιμιτρόβ που η στοιχηματική αγορά όριζε ακλόνητο φαβορί τον Βούλγαρο και η νίκη πλήρωνε στο 5.00 + και το είχαμε επισημάνει, ο Γάλλος ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση στα τέσσερα σετ. Ο Γάλλος προσπαθεί να ανακάμψει, αφού το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν και στα καλύτερά του. Είναι ένας γρήγορος αθλητής, έχει πλουραλισμό στα χτυπήματα, κυρίως όμως είναι απρόβλεπτος. Στην καλή του μέρα παίζει απολαυστικό τένις και μπορεί να ζορίσει αθλητής της πρώτης πεντάδας. Ο κορονοϊός τον ταλαιπώρησε, αλλά δείχνει σε καλή κατάσταση πλέον, ενώ απολαμβάνει το τένις μετά από καιρό.

Ο Μπενουά Περ πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Γκιγκόρ Ντιμιτρόβ στον β' γύρου του Australian Open
Ο Μπενουά Περ πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Γκιγκόρ Ντιμιτρόβ © 2022 TERTIUS PICKARD/ASSOCIATED PRESS

Έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές και ο Τσιτσιπάς έχει επικρατήσει στις τρεις. Πιο πρόσφατη συνάντηση πέρσι στο χωμάτινο Masters της Μαδρίτης (6-1,6-2). Μοναδική νίκη του Περ στο Μετς (σκληρή επιφάνεια), στην πρώτη τους συνάντηση, το 2017. Τα χρόνια περνάνε για τον Περ, αλλά δεν έχει ξεχάσει το τένις. Ο Τσιτσιπάς εξαπέλυσε παραπάνω από 40 winners στον προηγούμενο γύρο, αλλά προσπαθούσε να παίξει βιαστικά ορισμένους πόντους, ενώ έδινε και χώρους, κάτι που απέναντι στον πολύπειρο Γάλλο (career high το Νο18) μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς ο Περ τρέχει πολύ στους χώρους.

Ο Γάλλος όμως έχει περάσει περισσότερο χρόνο στο court ως τώρα, την ώρα που ο Στέφανος έχει αποδείξει πως μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τη φυσική του κατάσταση πλέον. Έχει νεκρά διαστήματα μεν, ωστόσο όταν τα ξεπερνάει είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι. Το 1.09 της νίκης του Στέφανου δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα, παιχνίδι με τα χάντικαπ δεν μπορεί να γίνει εύκολα. Το over 3,5 σετ όμως στο 2.12 είναι αξιόλογο, αφού ο Περ είναι σε θέση έστω ένα σετ να το κατακτήσει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Περ - Τσιτσιπάς: Over 3,5 σετ (απόδοση 2.12), μετά τις 05:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ