BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Κουμάντο το φαβορί και τα γκολ στη Νορβηγία

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Στοιχηματικές προτάσεις από δύο παιχνίδια της 2ης κατηγορίας της Νορβηγίας έχει το σημερινό (22/5/24) μενού του BetMarket.

Αγωνιστική δράση υπάρχει στα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας και συγκεκριμένα στη 2η κατηγορία της Νορβηγίας απ’όπου προέρχονται τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Ασάνε – Βαλερέγκα

Ηττήθηκε (2-1) κόντρα στη Μιοντάλεν, η Ασάνε. Έχει μόλις μία νίκη στις 7 αγωνιστικές που έχει δώσει, δεν είναι όμως και ομάδα που χάνει εύκολα (δύο ήττες). Διατηρεί το αήττητο στην έδρα της (1-3-0 το ρεκόρ) και δείχνει να τα καταφέρνει καλύτερα στα εντός. Στόχος της σεζόν για την ομάδα, είναι να παραμείνει στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο εύκολα.

Αν και η χρονιά στις σκανδιναβικές χώρες είναι ακόμα στην αρχή, η Βαλερέγκα έχει ήδη υποστεί αρκετές απώλειες βαθμών. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε υπέστη εντός έδρας ήττα (2-0) από την Κονγκσβίνγκερ. Συνολικά, έχει 11 βαθμούς μέχρι τώρα και είναι στο -4 από τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας. Μοναδικός της στόχος είναι η άνοδος, αλλά πρέπει να σταθεί καλύτερα και να κάνει συνεχόμενες νίκες ώστε να ανέβει βαθμολογικά.

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικές βλέψεις. Η Βαλερέγκα βάση ρόστερ είναι καλύτερη ομάδα από την Ασάνε. Ωστόσο, το ξεκίνημά της στη σεζόν δεν είναι το ιδανικότερο. Εάν δεν καταφέρει να κερδίσει, κινδυνεύει να μείνει αρκετά μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις και την απευθείας άνοδο. Ομάδες που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ματς τα κερδίζουν. Γι’ αυτό το λόγο ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 1.83.

Ρανχάιμ – Στάμπαεκ

Ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Λεβάνγκερ, για τη Ρανχάιμ. Δεν έχουν καταφέρει να φανούν όσο ανταγωνιστικοί θα ήθελαν να είναι μέχρι τώρα οι «κυανόλευκοι», ωστόσο υπάρχει χρόνος ώστε να αλλάξει αυτό στη διάρκεια της σεζόν. Έχει μόλις μία νίκη ενώ τρέχει ένα σερί 6 αγώνων στο πρωτάθλημα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. Έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε όλα τα ματς έως τώρα, εκτός από ένα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Στάμπαεκ έχει κάνει ένα σχετικά καλό ξεκίνημα έως τώρα αφού είναι αήττητη στο πρωτάθλημα (3-4-0). Εάν είχε κερδίσει ένα από τα δύο τελευταία της ματε θα ήταν σε ακόμη καλύτερη θέση. Προέρχεται από την ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Λιν. Σκοράρει με ιδιαίτερη ευκολία (δεύτερη καλύτερη επίθεση έως τώρα με 17 γκολ), αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει προβλήματα στο ανασταλτικό της κομμάτι. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετράει 8 συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με over 3,5.

Βίοι αντίθετοι μέχρι στιγμής η πορεία που κάνουν δύο ομάδες. 3η θέση για τη Στάμπαεκ με 13 βαθμούς, στην 14η η Ρανχάιμ με 7 πόντους. Οι αγώνες τους μας προσφέρουν στις περισσότερες περιπτώσεις πολλά γκολ και θέαμα. Με βάση αυτό, στηριζόμαστε στο Goal/Goal και over 2,5 που είναι σε απόδοση 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ασάνε – Βαλερέγκα: 2 (απόδοση 1.83), 20:00
  • Ρανχάιμ – Στάμπαεκ: Goal/Goal και Οver 2,5 (απόδοση 1.75), 20:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ