BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Κόπα Άφρικα και Ιταλία στο μενού

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς @ 2023 JOHN ROUX / AP IMAGES

Από το Κόπα Άφρικα και το ιταλικό πρωτάθλημα προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.gr

Αρχικά, πάμε στο Κόπα Άφρικα και το παιχνίδι της Τυνησίας με την Ναμίμπια.

Η Τυνησία έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία και σε αυτή θέλει να στηριχθεί στη διοργάνωση. Στα προκριματικά, έκανε πολύ καλή πορεία και πήρε εύκολα την πρόκριση, δεχόμενη μόλις ένα τέρμα σε έξι αγώνες. Σήμερα, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και έχει την ικανότητα να το καταφέρει.

Η Ναμίμπια είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Αναμένεται να παίξει κλειστά και να προσπαθήσει να μη δώσει χώρους. Επιθετικά, δυσκολεύεται αρκετά και έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μόλις σε μία από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της.

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, καθώς η Τυνησία δείχνει να υπερτερεί αρκετά της Ναμίμπια. Εκτός αυτού, η λογική λέει πως οι τυπικά γηπεδούχοι δεν θα δεχθούν γκολ, καθώς διαθέτουν εξαιρετική άμυνα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ζορίζονται έτσι κι αλλιώς επιθετικά. Συνεπώς, θα πάμε με το 1 & No Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Συνεχίζουμε στη Serie A, εκεί όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Σασουόλο.

Η Γιουβέντους συνεχίζει τη μάχη της για την κορυφή και σήμερα θέλει το τρίποντο, έτσι ώστε να πλησιάσει στο -2 την πρωτοπόρο Ίντερ. Μέχρι στιγμής, έχει τον τρόπο της να κερδίζει τα παιχνίδια, όμως αυτό δεν γίνεται εύκολα. Πιο συγκεκριμένα και οι 9 νίκες της έχουν έρθει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σασουόλο έσπασε το αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών (0-1-5), κερδίζοντας τη Φιορεντίνα (1-0). Το θέμα είναι πως σε πέντε από τα έξι διαδοχικά παιχνίδι που δεν κέρδισε, κατάφερε να σκοράρει, πράγμα που δείχνει πως είχε καλή εικόνα.

Η λογική λέει πως η Γιουβέντους θα καταφέρει να πάρει το παιχνίδι, όμως αυτό δεν θα γίνει εύκολα. Συνεπώς, θα επιλέξουμε το να κερδίσει η Γιουβέντους με ακριβώς 1 γκολ διαφορά, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 3.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τυνησία - Ναμίμπια: 1 & No Goal (απόδοση 1.85), 19:00
  • Γιουβέντους - Σασουόλο: Γιουβέντους με 1 γκολ διαφορά (απόδοση 3.60), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ