ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κόπα Άφρικα και αουτσάιντερ

Ivory Coast's head coach Jean-Louis Gasset, left, gestures to Ivory Coast's soccer players during their training in Abidjan , Ivory Coast, Friday, Jan. 12, 2024, ahead of their African Cup of Nations group A soccer match against Guinea Bissau (AP Photo/Sunday Alamba)
Ivory Coast's head coach Jean-Louis Gasset, left, gestures to Ivory Coast's soccer players during their training in Abidjan , Ivory Coast, Friday, Jan. 12, 2024, ahead of their African Cup of Nations group A soccer match against Guinea Bissau (AP Photo/Sunday Alamba) © 2024 SUNDAY ALAMBA/ASSOCIATED PRESS

Καρέ επιλογών από το πρόγραμμα του Σαββάτου με επιλογές από 1.60 έως 2.15.

Νωρίς το μεσημέρι για την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας αξίζει να ασχοληθούμε με το Λας Πάλμας – Βιγιαρεάλ. Από τον Νοέμβριο του 2021 είχε να γνωρίσει 3 διαδοχικές ήττες σε επίσημα παιχνίδια η Λας Πάλμας, καθώς έχασε 2-0 από την Τενερίφη στο Κύπελλο. Δύο τιμωρημένους και ερωτηματικά για το ματς που ακολουθεί. Θύμα έκπληξης στο κύπελλο η Βιγιαρεάλ, αποκλείστηκε στα πέναλτι με 7-6 από την Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα και καλείται άμεσα να αντιδράσει. Φαίνεται να κάνει κοιλιά η Λας Πάλμας, ασταθής η Βιγιαρεάλ, αλλά και σε τιμές αουτσάιντερ δεν μπορείς να την αγνοήσεις. Επιλογή το 2 DNB που πληρώνει 2.10.

Φουλ δράση στη Serie A και υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα. Θα σταθούμε στο Βερόνα – Έμπολι. Ήττα-θρίλερ για τη γηπεδούχο από την πρωτοπόρο Ίντερ (2-1) και έντονα παράπονα για τη διαιτησία, μπορούσε να πάρει τον ανέλπιστο βαθμό. Έχασε πέναλτι για το 2-2 στις καθυστερήσεις. Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στην Μίλαν η Έμπολι, το πρόβλημα στο γκολ είναι άλυτο και ήττα με 3-0. Η Βερόνα κάνει αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις, αλλά έπαιξε στα ίσια την Ίντερ στο Μιλάνο και μπορούσε αποτέλεσμα. Αυτή η εμφάνιση τη γεμίζει πίστη για το μέλλον. Ο άσος στο 2.15.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η ολλανδική Eredivisie στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Θα σταθούμε στο Φορτούνα Σιτάρντ – Σπάρτα Ρότερνταμ. Η Σπάρτα πέρυσι πρωταγωνίστησε, βγήκε στα playoffs της Ευρώπης, το ίδιο επιθυμεί και φέτος. Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο 2024 και είναι ομάδα που παίζει για την ουσία και το αποτέλεσμα. Δυνατή η Φορτούνα εντός έδρας, πάντως, για αυτό και θα πάμε με την κάλυψη στο 2 DNB που πληρώνει 2.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη σέντρα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ένα από τα μεγάλα φαβορί –δεύτερο πίσω από το Μάροκο, είναι η Ακτή Ελεφαντοστού που διοργανώνει το τουρνουά και διαθέτει φυσικά το μεγάλο αβαντάζ της έδρας. Μπροστά στον κόσμο της θέλει να ξεκινήσει ιδανικά και δεν θα μπορούσε να βρει πιο κατάλληλο αντίπαλο από τη Γουϊνέα Μπισάου, μια από τις αδύναμες εθνικές. Το να νικήσει χωρίς να δεχθεί γκολ η Ακτή Ελεφαντοστού πληρώνει 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λας Πάλμας - Βιγιαρεάλ: 2 DNB (απόδοση 2.10), 15:00
  • Φορτούνα Σιτάρντ – Σπάρτα Ρότερνταμ: 2 DNB (απόδοση 2.00), 17:30
  • Βερόνα – Έμπολι: 1 (απόδοση 2.15), 19:00
  • Ακτή Ελεφαντοστού – Γουϊνέα Μπισάου: 1 & N/G (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ