ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κόντρα στην παράδοση της Αρχεντίνος Τζούνιορς

Ο Γκάμπριελ Μιλίτο στον πάγκο της Αρχεντίνος Τζούνιορς κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Copa Libertadores
Ο Γκάμπριελ Μιλίτο © 2022 MARCELO ENDELLI/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς φιλοξενείται από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα σ’ ένα ματς για γερά νεύρα. Ποντάρισμα στο 2.04.

Πολύ αμφίρροπο και δυνατό σταύρωμα έχει τα ξημερώματα στην Αργεντινή. Χιμνάσια Λα Πλάτα εναντίον Αρχεντίνος Τζούνιορς στο Μπουένος Άιρες για την πέμπτη αγωνιστική του Copa de la Liga. Πολύ ισορροπημένο ματς, κάτι που καταδεικνύει και το σετ τιμών, αφού ο άσος κυκλοφορεί κατά μέσο όρο στο 2.66 και το διπλό στο 2.64. Δέχεται πιέσεις το διπλό της τελευταίες ώρες, ανεβαίνει ελαφρώς ο άσος.

Αμφότερες δεν έχουν ξεκινήσει τόσο δυνατά όσο θα ήθελαν, έχουν όμως τις δυνατότητες για να παρουσιάσουν πιο σταθερό πρόσωπο. Η Αρχεντίνος βρίσκεται στην πέμπτη θέση με επτά βαθμούς. Συνολικά έξι ομάδες έχουν την ίδια συγκομιδή, ενώ η Μπάνφιλντ είναι πρωτοπόρος με οκτώ βαθμούς. Ήταν άθλια κόντρα στη Ράσινγκ και έχασε δίκαια 3-0, κόντρα στη Σαν Λορέντζο ήταν πάντως πολύ καλύτερη η ομάδα του Μιλίτο και πήρε το 1-1.

Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Χιμνάσια. Δεν της πήγαν οι εξορμήσεις στις έδρες των Μπάνφιλντ και Ντιφένσα και έχασε 4-0 και 3-2 αντίστοιχα. Επιστρέφει εντός έδρας που δεν έχει χάσει από Ράσινγκ (0-0) και Σαν Λορέντζο (1-0). Της πάνε ομολογουμένως περισσότερο τα ματς στην έδρα της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Μιλίτο είναι υπό πίεση εδώ και καιρό στην Αρχεντίνος, άφησε πάντως καλές εντυπώσεις η ομάδα του στο τελευταίο ματς. Απόψε δεν θα έχει τον καταλυτικό επιθετικό Ρενιέρο όπως όλα δείχνουν. Πολύ ισορροπημένο ματς, έχει αρκετή ισοπαλία μέσα η αναμέτρηση. H φιλοξενούμενη δεν έχει χάσει στα 5 τελευταία μεταξύ τους μετρώντας 4 σερί νίκες, αλλά από την άλλη εκτός έδρας δεν πείθει και ζορίζεται πολύ τελευταία. Η Χιμνάσια όμως έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει επιθετικά. Κάτι σε 1-1 και 2-1 μας κάνει το ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χιμνάσια - Αρχεντίνος: 1Χ & over 1,5 (απόδοση 2.04), 02:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ