TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κατρακυλάει ο άσος της Ουνιόν

Ο Γκουστάβο Μουνούα της Ουνιόν Σάντα Φε σε αναμέτρηση κόντρα στη Φλουμινένσε στο Copa Sudamericana
Ο Γκουστάβο Μουνούα © 2022 SILVIA IZQUIERDO/ASSOCIATED PRES

Για τη ρεβάνς του 2-0 της Ουρουγουάης στους 16 του Copa Sudamericana η Νασιονάλ δοκιμάζεται στο Σάντα Φε κόντρα στην Ουνιόν. Ποντάρισμα στο 1.91.

Ώρα ρεβάνς στους "16" του Copa Sudamericana. Στο Σάντα Φε η Ουνιόν καλείται να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στη Νασιονάλ (01:15 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24). Το 2-0 στο Μοντεβιδέο την αδικεί, στάθηκε άτυχη και απροετοίμαστη. Πήγε στράφι το όποιο σχέδιό της, καθώς στο 21’ βρέθηκε να χάνει 2-0 από εκεί και πέρα. Προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά μάταια. Είχε τις στιγμές της, ένα γκολ θα μπορούσε πάντως να το πετύχει. Στο πρωτάθλημα πάντως αντέδρασε και κέρδισε την πολύ ζόρικη και δυσκολοκατάβλητη Λανούς για την έκτη αγωνιστική επικρατώντας εντός έδρας με 3-0 κάνοντας γεμάτη εμφάνιση. Είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Μπόκα στο Μπομπονέρα.

Η Νασιονάλ έχει μικρότερο ιατρικό δελτίο αυτή τη φορά, ήταν τυχερή στο προηγούμενο ματς, ενώ δεν είχε και εγχώριες υποχρεώσεις. Μπορούσε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, ωστόσο παραδοσιακά στην Αργεντινή τα βρίσκει σκούρα. Το σετ τιμών έχει μαζευτεί τις τελευταίες ώρες, καθώς από τον διπλασιασμό γυροφέρνει στο 1.90 ο άσος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Ουρουγουανοί έχουν το πλεονέκτημα του 2-0 του πρώτου αγώνα, είναι πιο έμπειροι σε διεθνείς διοργανώσεις, από την άλλη σκοπεύουν να μην βάλουν τα πόδια τους στη… φωτιά. Η Ουνιόν όμως δεν μασάει, έχει καυτή έδρα, δυναμικό κόσμο και θα τα δώσει όλα. Είναι σε καλή φάση ώστε να πάρει τη νίκη, αν όχι να πάρει την πρόκριση. Στις τιμές που κυκλοφορεί ακόμα ο άσος μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Σάντα Φε - Νασιονάλ: 1 (απόδοση 1.91), 01:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ