ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Κατρακυλάει ο άσος της Ιστανμπούλσπορ

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την τελευταία αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε το τουρκικό πρωτάθλημα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στη μάχη της παραμονής και στο ποια ομάδα από τις Ιστανμπούλσπορ και Γκιρεσούνσπορ θα καταφέρει τελικά να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Ιστανμπούλσπορ κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού χρειάζεται απλά ίδιο αποτέλεσμα με την Γκιρεσούνσπορ για να σωθεί. Εν ολίγοις, αν κερδίσει σήμερα την υποβιβασμένη Ουμρανίγεσπορ (20:00 Live από το SPORT24) θα εξασφαλίσει τη σωτηρία της, χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στην Κερασούντα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την αδιάφορη βαθμολογικά Αντάλιασπορ.

Η αλήθεια είναι πως το σύνολο του Φατίχ Τεκέ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, αφού στα τελευταία πέντε ματς, έχει κερδίσει μόνο αυτά με τις Χατάισπορ και Γκαζιαντέπ, που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα μετά τους φονικούς σεισμούς που έληξαν την Τουρκία. Στα άλλα τρία ματς, που παίχθηκαν κανονικά στο γήπεδο, γνώρισε ισάριθμες ήττες από τη Γαλατά, την Κασίμπασα και την Ντεμίρσπορ, χωρίς μάλιστα να πετύχει γκολ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το θετικό ωστόσο για την Ιστανμπούλσπορ είναι ότι θα αντιμετωπίσει απόψε μία εντελώς απογοητευμένη ομάδα, που αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Χατάισπορ, το οποίο κέρδισε στα χαρτιά με 3-0, έχει ρεκόρ 1-1-6 στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Επίσης, το σύνολο του Μουσταφά Ερ θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες, αφού είναι τιμωρημένοι τέσσερις ποδοσφαιριστές, ο αρχηγός/στόπερ Γκλούμακ, οι αμυντικοί χαφ Σάκεϊ, Γκιουρμπουλάκ και ο κεντρικός χαφ Γκιοκσού.

Ακόμη, δεν είναι διαθέσιμοι οι μεσοεπιθετικοί Αβούνου (5 γκολ) και Γκεράλντο, αλλά και ο φορ Μπεταΐμπ, διότι έληξαν τα συμβόλαιά τους. Στη λίστα των απόντων συμπεριλαμβάνεται και ο έμπειρος στόπερ Επουρεάνου, λόγω τραυματισμού. Πιθανότατα, ο Ερ θα κάνει και ροτέισον για να δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι ο άσος ενώ άνοιξε σε ορισμένες στοιχηματικές εταιρίες ακόμη και στο 1.90, έχει πλέον κατρακυλήσει κατά μέσο όρο κάτω από το 1.50. Από ημίχρονο πάντως, φτάνει στο 2.15. Λογικά, η Ιστανμπούλσπορ θα προσπαθήσει να διώξει το άγχος, παίρνοντας γρήγορα προβάδισμα στο σκορ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιστανμπούλσπορ – Ουμρανίγεσπορ: 1 (απόδοση 2.15), 20:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ