BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Καθαρίζει από νωρίς η Ντόρτμουντ, λίγα γκολ στη Μασσαλία

Ο Τζενάρο Γκατούζο σε ματς της Μαρσέιγ απέναντι στην ΑΕΚ στο Europa League | 26 Οκτωβρίου 2023
Ο Τζενάρο Γκατούζο σε ματς της Μαρσέιγ απέναντι στην ΑΕΚ στο Europa League | 26 Οκτωβρίου 2023 @2023 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις σε Γερμανία και Γαλλία όπου συγκεντρώνουν και τα βλέμματα.

Ξεκινάμε από την Bundesliga και την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Φράιμπουργκ. Οι Βεστφαλοί δεν παραβίασαν την αντίπαλη εστία μετά από εύλογο χρονικό διάστημα στον τελευταίο αγώνα με την Χάιντενχαϊμ. Φυσικά, ο στόχος για σήμερα δεν είναι άλλος από την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τετράδας. Ειδικά στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο και είναι το μεγάλο φαβορί, όμως αυτό θα πρέπει να το δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Φράιμπουργκ δέχθηκε δυο γρήγορα γκολ μέχρι το 7’, έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 18’, μείωσε βέβαια στο τέλος του πρώτου μέρους αλλά ηττήθηκε εν τέλει από την Στουτγάρδη με 3-1 σε μία λογική και αναμενόμενη έκβαση στην αναμέτρηση όπως εξελίχθηκε. Με αυτό το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τις δύο σερί ήττες, οπότε πάει με βεβαρημένη ψυχολογία στην Βεστφαλία, έχοντας μάλιστα και απουσίες.

Η παράδοση είναι με το μέρος της Ντόρτμουντ, η οποία θέλει να πάρει τη νίκη μπροστά στο κοινό της και να βγάλει αντίδραση μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής. Στα μάτια μας μπορεί να τα καταφέρει από το ημίχρονο, γι’ αυτό και θα στηρίξουμε το «1 Ημ/Τελ» που βρίσκουμε σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Μετς. Οι Μασσαλοί συμπλήρωσαν τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να είναι πλέον εκτός της ζώνης των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Η ήττα από την Λιόν πόνεσε περισσότερο, μιας και ήταν σε ένα κλασσικό ντέρμπι των δύο ομάδων. Γενικότερα, πάντως, παρατηρούμε πως η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο και σκοράρει με το σταγονόμετρο και δεν απειλεί ουσιαστικά (1.08 XGoals κατά μέσο όρο στα τελευταία 4). Η Μετς είναι σε πολύ κακό φεγγάρι το 2024, μιας και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο διάστημα, συμπληρώνοντας επτά συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να είναι πλέον στην ζώνη του υποβιβασμού. Το καλό ξεκίνημα της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι έχει ξεχαστεί ήδη και πλέον στόχος είναι η παραμονή, μιας και η ομάδα είναι ήδη στη ζώνη του υποβιβασμού.

Δεν ξέρουμε πώς μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Μετς στην κατάσταση που είναι. Πόσω δε μάλλον κόντρα σε έναν αντίπαλο που «καίγεται» για βαθμούς και θέλει τη νίκη μπροστά στο κοινό του . Από την άλλη, δεν μας πείθει και η Μαρσέιγ ότι μπορεί να ανοίξει το σκορ. Γι’ αυτό και σοφότερη επιλογή στα μάτια μας είναι ο άσος με το under 3,5 σε απόδοση 1,86.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ: 1ημ./1τελ. (απόδοση 2.25), 21:30
  • Μαρσέιγ – Μετς: 1 και Under 3,5 (Απόδοση: 1,86), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ