ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Καθαρίζει… αναίμακτα η Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε προθέρμανσή του πριν από αγώνα της Παρί για την Ligue 1 απέναντι στην Λανς | 14 Ιανουαρίου 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε προθέρμανσή του πριν από αγώνα της Παρί για την Ligue 1 απέναντι στην Λανς | 14 Ιανουαρίου 2024 @2024 MATTHIEU MIRVILLE/AP IMAGES

Καρέ επιλογών με στοιχήματα από 1.65 έως 2.30 από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Στη Serie A της Ιταλίας υπάρχουν δύο ματς για το Σάββατο. Θα σταθούμε στο Ρόμα – Βερόνα. Ηλεκτροσόκ στη Ρόμα με την απόλυση του Μουρίνιο μετά από 2,5 χρόνια. Νέος προπονητής ως το τέλος της σεζόν η μεγάλη δόξα της ομάδας, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα. Η Βερόνα 2-1 την Έμπολι και πάει με ψυχολογία. Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι εδώ και καιρό μεγάλα, δεν λύνονται, ειδικά στην άμυνα οι απουσίες είναι πολλές στη Ρόμα και η Βερόνα που ρισκάρει εσχάτως, μπορεί να τις εκμεταλλευτεί. Το αμφίσκορο βρίσκεται στο 2.30.

Στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας η αγωνιστική συνεχίζεται με τέσσερα παιχνίδια. Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά, αυτό ανάμεσα στη Βαγιεκάνο και τη Λας Πάλμας. Η Βαγιεκάνο έπαιξε με μεικτή ενδεκάδα στο κύπελλο, χάνοντας 3-1 από τη Ζιρόνα κι αποκλείστηκε. Κοιτάζει άμεσα μπροστά και θέλει να φτιάξει την ψυχολογία της, αλλά και να εκμεταλλευτεί καλύτερα την έδρα της. Η Λας Πάλμας είναι στα μέτρα της και συνήθως απογοητεύει μακριά από το σπίτι της. Ο άσος στο 1.85.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Eredivisie. Η Άλκμααρ προχώρησε σε κίνηση σοκ μεσοβδόμαδα, καθώς την Τετάρτη ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον τεχνικό Πασκάλ Γιάνσεν στην 4η του σεζόν στο τιμόνι της ομάδας. Αιτία οι κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και το ότι έχασε έδαφος παντού. Νέα σελίδα ο Μάρτεν Μάρτενς που στο παρελθόν υπήρξε παίκτης της. Προφανώς φαβορί απέναντι στη Ζβόλε, αλλά ο άσος είναι μικρός. Αξίζει ποντάρισμα το G/G&Over 2,5 στο 2.10, μιας και η Ζβόλε δεν έχει κάτι να χάσει, αντίθετα, μπροστά είναι ικανή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φουλ δράση στο Κύπελλο Γαλλίας και έχουμε πολλές περιπτώσεις που μικρές ομάδες αντιμετωπίζουν θηρία. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι το Όρλεαν – Παρί Σεν Ζερμέν. Μεγάλη η διαφορά ανάμεσά τους, η Παρί θα παίξει με αρκετούς βασικούς. Δεν σνόμπαρε ούτε τον προηγούμενο γύρο απέναντι σε ερασιτέχνες. Μπορεί να κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ, κάτι που πληρώνει 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαγιεκάνο – Λας Πάλμας: 1 (απόδοση 1.85), 15:00
  • Ρόμα - Βερόνα: Goal/Goal (απόδοση 2.30), 19:00
  • Άλκμααρ - Ζβόλε: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 21:00
  • Όρλεαν – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & N/G (απόδοση 1.65), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ