ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Καταποντίστηκε η Κολόν, με ρεζέρβες η Εστουδιάντες

Ο Ροδρίγο Αλιένδρο της Κολόν Σάντα Φε πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ράσινγκ για το αργεντίνικο πρωτάθλημα
Ο Ροδρίγο Αλιένδρο της Κολόν Σάντα Φε πανηγυρίζει γκολ © 2022 ANDRES LARROVERE, POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Εντυπωσιακή μεταβολή στο σετ τιμών του Κολόν Σάντα Φε - Εστουδιάντες στο Copa de la Liga στην Αργεντινή μετά από τα τελευταία ρεπορτάζ.

Η Εστουδιάντες παρέμεινε για ένατο ματς στη σειρά αήττητη, πήρε το μεγάλο ματς με την Τίγκρε και απέκτησε σημαντικό αέρα στη μάχη της πρώτης θέσης του ομίλου της στο Copa de la Liga. Το 2-1 είναι δίκαιο, η ομάδα πλέον βρίσκεται στο +4 από τη δεύτερη Αλντοσίβι και έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν έχει απλώς εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στην τετράδα, αλλά μπορεί να ελπίζει σε κάτι μεγάλο στον θεσμό. Το τρίποντο αυτό τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, δίνει το δικαίωμα στον Σιελίνσκι να προβεί σε ροτέισον. Ολικό λίφτινγκ για την ακρίβεια θα κάνει στο αποψινό ματς (02:30) με την Κολόν Σάντα Φε, μέχρι και τον τερματοφύλακα θα αλλάξει.

Η τεχνικός της φιλοξενούμενης έδειξε μ’ αυτό τον τρόπο του τις προτεραιότητες που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Βλέπετε, ακολουθεί μεσοβδόμαδα πολύ κομβικό παιχνίδι με την Μπραγκαντίνο εντός έδρας στο Copa Libertadores σ’ ένα ματς που παίζεται σε μεγάλο βαθμό η πρωτιά του ομίλου, αφού αμφότερες έχουν από τέσσερις βαθμούς ύστερα από δύο αγωνιστικές. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι, ενώ ο τρίτος μεταπηδά στο Copa Sudamericana.

Η Κολόν Σάντα Φε έχει και αυτή υποχρεώσεις, αφού θα φιλοξενηθεί από την Ολίμπια στην Παραγουάη για την τρίτη αγωνιστική του Copa Libertadores. Οριακή η κατάσταση στο γκρουπ της αφού η Σέρο Πορτένιο έχει 4 βαθμούς, Πενιαρόλ και Κολόν 3, και η Ολίμπια ουραγός με έναν βαθμό.

Ο Φαλσιόνι ωστόσο απόψε θα πάει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, η ομάδα του δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία, αν και έχει σταθεί και άτυχη, αφού είναι αξιοπρεπής, ενώ μετράει και έξι Goal/Goal στη σειρά ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Απόψε υπάρχει ένα μεγάλο "πρέπει" στο ματς. Άπαντες σκοπεύουν να το χτυπήσουν το παιχνίδι, αφού η απόσταση από την τέταρτη Μπόκα είναι στους 3, την ώρα μάλιστα που η ομάδα του Μπατάλια περνάει κρίση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος καταποντίστηκε μετά τα τελευταία ρεπορτάζ. Από το 2.25 πλέον τιμάται στο 1.56 κατά μέσο όρο στην αγορά και όπως γίνεται αντιληπτό πλέον είναι στην ευχέρεια του καθενός αν θα τον αγοράσει και τον καλύπτει. Το διπλό πλέον τιμάται στο 5.43 κατά μέσο όρο από το αρχικό 3.30. Τα ματς της Κολόν έχουν γκολ καιρό τώρα, αλλά στην Εστουδιάντες λογικά θα λείπει η χημεία, ενώ το over 1,5 της γηπεδούχους τιμάται στο 1.75, αδιάφορο σ’ αυτές τις τιμές για τα γούστα μου.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ