ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Καρέ των γκολ στο 9.00

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε στον αγώνα της Ρόμα με τη Βερόνα
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε στον αγώνα της Ρόμα με τη Βερόνα © 2024 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (10/3) και επιλέγει μία τετράδα με γκολ σε απόδοση 9.00

Στην Ιταλία και τη Serie A υπάρχουν δυνατές αναμετρήσεις την Κυριακή. Θα σταθούμε στο Φιορεντίνα – Ρόμα. Η Φιορεντίνα την Πέμπτη έπαιξε με τη Μακάμπι Χάιφα στη Βουδαπέστη το πρώτο ματς των 16 του Conference League. Στο πρωτάθλημα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, στο 0-0 στο Τορίνο είχε προβλήματα και μπόρεσε να το ελέγξει μόνο από τη στιγμή που απέκτησε (άδικα) αριθμητικό πλεονέκτημα (45’). Η Ρόμα την Πέμπτη υποδέχθηκε την Μπράιτον στον πρώτο αγώνα των 16 του Europa League. Στο τελευταίο πρωταθλήματος με εμφατικό τρόπο πέρασε από την Μόντσα (4-1). Δυνατό ματς, αμφίρροπο, καλή επιλογή το αμφίσκορο στο 1.75.

Για την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας αξίζει να πάρει ποντάρισμα το Λιλ – Ρεν. Μετά από 6 εκτός έδρας, η Λιλ κατάφερε επιτέλους να πάρει διπλό χωρίς πάντως να συνδυαστεί και με πειστική εμφάνιση. Με τρέξιμο και πίεση στη Ρεμς, με λίγες ευκαιρίες και τελικά χρειάστηκε ένα απίστευτο δώρο ο αρχισκόρερ Ντέιβιντ στο 56’. Την Πέμπτη έπαιξε για το Κόνφερενς στη Στουρμ. Το εντυπωσιακό 6-2-0 σερί της Ρεν, πήρε άδοξα τέλος με 2-1 από τη Λοριάν που απλά αμύνθηκε μαζικά και είχε ρεαλισμό. Over 2,5 τα 5/6 τελευταία επίσημα. Παιχνίδι που θέλουν και οι δύο. Η Λιλ θα αφήσει πολύ πίσω μια άμεση ανταγωνίστρια ενώ η Ρεν θέλει να ρεφάρει την γκέλα από τη Λοριάν. Το Goal/Goal στο 1.80.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στην Eredivisie της Ολλανδίας φουλ δράση και το απόγευμα υπάρχει το Ναϊμέγκεν – Χέρενφεν στο πρόγραμμα. Η Ναϊμέγκεν αποτελεί μία από τις φορμαρισμένες της κατηγορίας, δίνει ρέστα εδώ και καιρό. Πολύ ψηλά στη βαθμολογία, ενώ έχει περάσει και στον τελικό του κυπέλλου. Στηρίζεται στην επίθεση, σκοράρει κατά ριπάς. Θα το προσεγγίσει επιθετικά και η Χέρενφεν, πάμε με το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.95.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τελευταίος σταθμός η πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Γνώρισε την ήττα μετά από 5 αγώνες n Μπέτις, χάνοντας 2-1 από την Ατλέτικο. Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο, όπου έχανε με 2-0. Έχει και κάποια θέματα απουσιών για το ματς που ακολουθεί. Η Βιγιαρεάλ έπαιξε με τη Μαρσέιγ την Πέμπτη για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Europa League και διασύρθηκε με 4-0. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το εντυπωσιακό 5-1 απέναντι στη Γρανάδα. Δυνατή στην έδρα της η Μπέτις, αλλά και με προβλήματα. Ψάχνει αντίδραση η Βιγιαρεάλ μετά το ευρωπαϊκό στραπάτσο. Αναμένεται ματς με φάσεις, πάμε με το αμφίσκορο στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιλ – Ρεν: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 18:00
  • Ναϊμέγκεν – Χέρενφεν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 17:45
  • Φιορεντίνα – Ρόμα: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 21:45
  • Μπέτις – Βιγιαρεάλ: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ