BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder του 11.00 από τη μάχη του Άνφιλντ

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού στο Κύπελλο Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ
Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού στο Κύπελλο Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Με τέσσερα παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα της Premier League και φυσικά ξεχωρίζει το τεράστιο ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι.

Μια κόντρα που θα είναι και η τελευταία του Κλοπ με το αντίπαλο δέος Γκουαρντιόλα σε επίπεδο Premier League. Ντέρμπι στο οποίο έχει πολύ ενδιαφέρον η παράδοση. Μια Λίβερπουλ που έχει χάσει μόνο μια φορά στα 20 τελευταία με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ (13-6-1), ενώ μόλις δύο από τα 30 αναμεταξύ τους στο πρωτάθλημα βρήκε νικήτρια την εκάστοτε φιλοξενούμενη. Αουτσάιντερ ο άσος σε απόδοση 3,00, θα πάμε με το πιο συντηρητικό 1Χ στο 1.70.

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Νούνες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ μετράει 8 γκολ και τρεις ασίστ στα 10 πιο πρόσφατα που αγωνίστηκε σε όλες τις διοργανώσεις. Δεδομένα θα αποτελέσει και σήμερα σημείο αναφοράς για τους κόκκινους. Στο 2.90 το anytime του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην αντίπερα όχθη, ο Φόντεν κάνει τη χρονιά της… ζωής του ως τώρα. 11 γκολ και επτά ασίστ στην Premier League, μακράν η καλύτερη επίδοση στην καριέρα του, όπως καλύτερη επίδοση στην καριέρα του είναι και τα 18 γκολ που έχει πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 2.25 το να σκοράρει anytime ή να μοιράσει ασίστ.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια υπάρχει το Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι. Πάει να μπει σε μια ρότα η Γουέστ Χαμ. Στο γήπεδό της τρέχει ένα 7-4-1 στο πρωτάθλημα, παράλληλα κέρδισε τα 9/10 τελευταία εντός έδρας με νεοφώτιστες. Είναι ένα κλικ πιο συμμαζεμένη. Δεν έχει την πολυτέλεια για να το δει αφ’ υψηλού, ενώ ξέρει και το κουμάντο του διπλού ταμπλό με την Ευρώπη. Νορμάλ ο φαβοριτισμός της απέναντι σε μια Μπέρνλι που απλά δεν μπορεί και ετοιμάζει αποσκευές για την Τσάμπιονσιπ. Ο άσος στο 1.70

Τέλος, εξαιρετικά κρίσιμο είναι και το Άστον Βίλα – Τότεναμ. Η μεγάλη μάχη για την 4η θέση, με δεδομένο και το ματς λιγότερο της Τότεναμ που μπορεί να αλλάξει σταθερές. Πολύ οριακό σταύρωμα αλλά και οι αποδόσεις, οπότε δύσκολα προσεγγίζεται σαν σημείο, το στιλ τους είναι τέτοιο που δίνει πάσα στα γκολ. Απόλυτα προσαρμοσμένο το 2,00 στο G/G & Over 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι : 1Χ & Νούνες anytime σκόρερ & Φόντεν anytime σκόρερ ή ασίστ (απόδοση 11.00), 17:45
  • Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι : 1 (απόδοση 1.70), 16:00
  • Άστον Βίλα - Τότεναμ: G/G & Over 3,5 (απόδοση 2.00), 15:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ