TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αουτσάιντερ σε Premier League και MLS

Nottingham Forest's Andrew Omobamidele gestures during the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Liverpool at City ground in Nottingham, England, Saturday, March 2, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Nottingham Forest's Andrew Omobamidele gestures during the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Liverpool at City ground in Nottingham, England, Saturday, March 2, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) © AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το Europa League και το CONCACAF Champions Cup δίνουν τη στοιχηματική πάσα στο πρόγραμμα της Κυριακής.

Μπράιτον – Νότιγχαμ. Η Μπράιτον φέτος είναι μια κλασική περίπτωση ομάδας που δυσκολεύεται πάρα πολύ να διαχειριστεί τις διπλές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Και δεν είναι κάτι παράλογο, αν σκεφτούμε ότι για την Μπράιτον οι φετινές συνθήκες είναι τελείως πρωτόγνωρες, αφού αυτή ήταν η πρώτη της συμμετοχή στην Ευρώπη, ενώ βέβαια η Premier είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου.

Της έχουν τύχει και πολλοί τραυματισμοί της Μπράιτον και συνολικά οι "γλάροι" δεν είναι σε καλό φεγγάρι: από το βαρύ 4-0 στη Ρώμη την Πέμπτη κι ενώ συνολικά τον τελευταίο μήνα έχουν ρεκόρ 1-1-4, με τη μοναδική τους νίκη επί της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την ισοπαλία ισοφαρίζοντας την Έβερτον στις καθυστερήσεις.

Και η Νότιγχαμ βέβαια δεν είναι σε καλή κατάσταση από την πλευρά της, βγάζοντας συνολικά έναν εκνευρισμό στη μάχη για την παραμονή. Αλλά την ποιότητα την έχει, το βαθμολογικό κίνητρο είναι τεράστιο και οι αποδόσεις αξίζουν τον κόπο.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Νάσβιλ – ΛΑ Γκάλαξι. Το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το MLS, ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες και αυτό το Σαββατοκύριακο είμαστε στην 3η αγωνιστική. Και πέρα από την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι και του Σουάρες, μια από τις ομάδες που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι το ΛΑ Γκάλαξι. Στην πρεμιέρα το ΛΑ Γκάλαξι ήταν εξαιρετικό απέναντι στην Ίντερ Μαϊάμι, χάνοντας τη νίκη από γκολ του Μέσι στις καθυστερήσεις, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική κυριάρχησε με 3-1 στο λεγόμενο CaliClasico του Σαν Χοσέ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την άλλη, το Νάσβιλ έχει κάνει δύο μετριότατες εμφανίσεις μένοντας σε δύο ισοπαλίες, 0-0 με τη Νέα Υόρκη και 1-1 με το Κολοράντο. Όπου μάλιστα η συγκομιδή των δύο βαθμών την κολακεύει, ειδικά στο ματς με τη Νέα Υόρκη το Νάσβιλ ήταν πολύ τυχερό που δεν έχασε (0,32-2,19 xGoals).

Και επιπλέον το Νάσβιλ έχει και βαρύ πρόγραμμα αυτή την περίοδο, καθώς την Πέμπτη έπαιξε το πρώτο παιχνίδι για τους 16 του CONCACAF Champions Cup, του… ChampionsLeague της Κεντρικής και Βορείου Αμερικής δηλαδή. Με πολύ ζόρικο αντίπαλο μάλιστα, σε εμφύλιο με την Ίντερ Μαϊάμι: 2-2 στο Νάσβιλ και ακολουθεί επαναληπτικός στο Μαϊάμι την ερχόμενη Πέμπτη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον - Νότιγχαμ: 2 (απόδοση 4.20) 16:00
  • Νάσβιλ – ΛΑ Γκάλαξι: 2 (απόδοση 3.20) 21:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ