BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder πρεμιέρας, από το 1.85 ως το 4.00

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder πρεμιέρας, από το 1.85 ως το 4.00
INTIME

Το MatchMoney αναλύει την πρεμιέρα των πλέι-οφ της SuperLeague και επιλέγει τρία BetBuilder από 1.85 ως 4.00.

Λαμία – ΑΕΚ: Για την ΑΕΚ το σοκ της ισοφάρισης στο 97’ από τον Άρη με το πέναλτι, καλά κρατεί. Στην πρεμιέρα των πλέι-οφ με τη Λαμία κάθε άλλη απώλεια απαγορεύεται, όποια ομάδα από τους διεκδικητές εξάλλου γκελάρει με τους Φθιωτούς θα το… πληρώσει ακριβά στην οικονομία της σεζόν. Η νίκη της ΑΕΚ είναι το προφανές ποντάρισμα στο παιχνίδι αυτό, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο μπορούμε να ρισκάρουμε σε αυτόν, σε συνδυασμό με το γκολ της Λαμίας.

Η ΑΕΚ έχει σοβαρές αμυντικές αδυναμίες στο τελευταίο διάστημα, καθώς δεν κράτησε ανέπαφη την εστία στα ματς με Λαμία (3-1), ΠΑΣ Γιάννινα (4-2) και Άρη (3-3), ενώ δύο γκολ είχε δεχτεί και από τον Αστέρα Τρίπολης στη νίκη με 4-2. ComboBet με το διπλό της ΑΕΚ και το G/G σε απόδοση 3.15.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το αιώνιο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης" κλέβει την παράσταση στην πρεμιέρα των πλέι-οφ της SuperLeague και οι δύο ομάδες θέλουν το καλό ξεκίνημα για διαφορετικούς λόγους, πέραν φυσικά από το πρεστίζ. Ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει την αντεπίθεσή του προς την κορυφή της βαθμολογίας αλλά και να βγάλει αντίδραση στο πρώτο χαστούκι της εποχής Μεντιλίμπαρ. Τη βαριά ήττα με 4-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη στο Φάληρο, για τους 16 του Κόνφερενς Λιγκ.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχασε πολύ έδαφος στο φινάλε της κανονικής περιόδου, με τις ισοπαλίες κόντρα σε Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ. Αποτελέσματα που τον έφεραν στην τέταρτη θέση και στο -4 από την κορυφή, αν δεν πάρει κάτι από το ντέρμπι του Πειραιά τότε οι ελπίδες του για τον τίτλο θα ελαχιστοποιηθούν. Οι δύο ομάδες έχουν σοβαρές αμυντικές αδυναμίες στο τελευταίο διάστημα, οπότε το G/G σε τιμή 1.85 έχει λογική.

Προσθέτουμε στο ποντάρισμα και το σχεδόν… στάνταρ, το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός βρήκε δίχτυα και στο όγδοο παιχνίδι μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα, στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έφτασε συνολικά τα 11 γκολ σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια, μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το τέμπο. BetBuilder με το G/G και το anytime σκοράρισμα του Ελ Κααμπί, σε απόδοση 4.00.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

ΠΑΟΚ – Άρης: Ο ΠΑΟΚ την πάτησε στο Ζάγκρεμπ από την Ντίναμο, από δικά του λάθη ηττήθηκε με 2-0 και έτσι η ρεβάνς της Πέμπτης στην Τούμπα έχει αποκτήσει πολύ δύσκολο χαρακτήρα. Ο Δικέφαλος όμως καλείται να ξεχάσει για μερικές… ώρες το Κόνφερενς Λιγκ και να επικεντρωθεί στην πρεμιέρα των πλέι-οφ. Με ισχυρό κίνητρο παράλληλα στο να ξεκινήσει με το δεξί και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, επικρατώντας του Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, σε μια κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση.

Και άλλο κίνητρο για τον ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος τον Άρη, στην κανονική περίοδο έφερε ισοπαλία στην Τούμπα και ηττήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1. Ο Άρης δεν έχει ξεκάθαρο στόχο στα πλέι-οφ αφού είναι στο -14 από τον τέταρτο Παναθηναϊκό και έχει το μυαλό του, από τώρα στον τελικό κυπέλλου με τους Πράσινους. Φυσικά και δεν θα αδιαφορήσει, στο μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο το κίνητρο είναι στον ΠΑΟΚ. Το συνδυαστικό του άσου του ΠΑΟΚ με το Over 1,5 πληρώνει 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία – ΑΕΚ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.15), 17:00
  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Goal/Goal & Ελ Κααμπί anytime σκόρερ (απόδοση 4.00), 20:30
  • ΠΑΟΚ – Άρης: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.85), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ