ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Καρέ από τις μικρές κατηγορίες με οδηγό το μομέντουμ

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Τέσσερις στοιχηματικές επιλογές από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Πάει με ηθικό

Φουλ δράση και εμβόλιμη αγωνιστική δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Όλα τα ματς του προγράμματος διεξάγονται Τρίτη βράδυ. Ξεκίνημα από το Κονκαρνό – Γκρενόμπλ. Η μεν πρώτη βρίσκεται κάτω από τα μισά της βαθμολογίας και όχι στην καλύτερή της φάση. Απολογισμός 1-1-3 στα τελευταία της πέντε παιχνίδια.

Η νίκη ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική, όπου έκλεψε το 1-0 στην Γκινγκάμπ, έδωσε τέλος σε σερί τριών ηττών και ανακουφίστηκε. Το πήρε με τύχη το τρίποντο και δεν το άξιζε. Με υπομονή και ακολουθώντας πιστά το πλάνο της, η Γκρενόμπλ δικαιώθηκε στο ντέρμπι με το Ανεσί. Επικράτησε με 1-0 και πάει με ηθικό. Φέρνει και αρκετά Χ πάντως, για αυτό πάμε με το 2 DNB στο 1.60.

Δεύτερη επιλογή από τη Γαλλία και στεκόμαστε στο Παρί - Κεβιγί. Καλπάζει η γηπεδούχος με σερί 6-1-1, κοιτάζει πεντάδα αν και φέτος δεν είναι βασικός της στόχος. Με φόρα από προηγούμενες καλές εμφανίσεις και βελτιωμένες αμυντικές επιδόσεις, πέρασε με 1-0 από τη Βαλενσιέν.

Αρχίζει να συνέρχεται η φιλοξενούμενη. 2-3-1 στα 6 τελευταία και παίζει με ψυχολογία. Σε παιχνίδι κυρίως δύναμης, πήρε 0-0 στην Μπαστιά, είχε δοκάρι στο 70’ για να προηγηθεί. Προβλέπεται αμφίρροπο και επιλογή αποτελεί στο 1.85.

Από την έδρα για να… ζήσει

Στις 20:00 στη Σεγούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας το πρώτο παιχνίδι που μας ενδιαφέρει είναι το Αλμπαθέτε – Ελδένσε. Η Αλμπαθέτε έρχεται από ήττα, 2-0 στην έδρα της Μιραντές, σε ένα ματς που δεν της βγήκε τίποτα. Έκανε λάθη, διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 1-0 και γενικά θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Η Ελδένσε σε ένα τρελό ματς, ήρθε 3-3 με τη Σανταντέρ εντός, μένοντας για 5ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Η Αλμπαθέτε από την έδρα περιμένει για να ζήσει, φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε μια Ελδένσε που δεν κερδίζει στα 5 τελευταία και είναι σωστό φαβορί στο 1.65.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε με το Έλτσε – Μιράντες που παίζει αργότερα το βράδυ. Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Έλτσε, καθώς με έχασε 3-2 από την Οβιέδο με ανατροπή. Ματς ροντέο, στις καθυστερήσεις άγγιξε την ισοφάριση. Επιστροφή στις νίκες για τη Μιραντές με το 2-0 επί της Αλμπαθέτε. Παιχνίδι στο οποίο κινδύνεψε και θα μπορούσε να δεχθεί γκολ. Φτιάχνει φάσεις η Έλτσε, επέστρεψε στα γκολ η Μιραντές, είναι ματς που μπορεί να έχει γκολ και αξίζει η επιλογή του Over 2,5 στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κονκαρνό - Γκρενόμπλ: 2 DNB (απόδοση 1.60), 21:45
  • Παρί - Κεβιγί: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 21:45
  • Αλμπαθέτε - Ελδένσε: 1 (απόδοση 1.65), 20:00
  • Ελτσε - Μιραντές: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 22:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ