TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Καλύπτει ο Μαρμούς το κενό του Μουανί στο 2.75

Οι οπαδοί της Άιντραχτ στην αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ
Οι οπαδοί της Άιντραχτ στην αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ 2022 AP PHOTO/DANIEL COLE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στη Λέφσκι για τα πλέι-οφ του Conference League.

Η Αϊντραχτ θα υποδεχθεί απόψε τη Λέφσκι στο κατάμεστο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League (21:30 Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισοπαλίες 1-1 πριν μία εβδομάδα στη Σόφια, με τους Γερμανούς να προηγούνται στο 6' με τον Κόλο Μουανί και τους Βούλγαρους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με σουτ εκτός περιοχής.

Η διαφορά με το ματς της προηγούμενης Πέμπτης είναι ότι στην Αϊντραχτ δεν υπολογίζουν πλέον τον Μουανί, καθώς ο διεθνής Γάλλος φορ αρνήθηκε να προπονηθεί την Τετάρτη, απαιτώντας από τους "αετούς" να τον παραχωρήσουν στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί φαίνεται πως έχει κάνει μία πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ στον γερμανικό σύλλογο, συν μπόνους που αναμένεται να ξεπεράσουν τα 20 εκατομμύρια. Ωστόσο, η Αϊντραχτ, ούσα από θέση ισχύος, καθώς δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο ως το 2027, παρουσιάζεται ανένδοτη και ζητάει φιξ 100 εκατομμύρια για να ανάψει το πράσινο φως.

Όπως καταλαβαίνετε οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ σκληρές, διότι βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών και η Αϊντραχτ δεν μπορεί να μείνει ξεκρέμαστη από επιθετικό. Για αυτό στο τραπέζι έπεσε και η περίπτωση του Εκιτικέ, ωστόσο και εδώ υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, με την Αϊντραχτ να προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ συν έξτρα μπόνους που φτάνουν τα 10, ενώ η Παρί ζητάει φιξ 30 και μπόνους άλλα πέντε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Πάνω απ' όλα η ομάδα"

Σε κάθε περίπτωση, από την Αϊντραχτ τονίζουν πως η ομάδα είναι πάνω από οποιονδήποτε παίκτη και πλέον ο Μουανί δεν υπολογίζεται από τον Ντίνο Τοπμέλερ. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί απόψε κόντρα στη Λέφσκι, αλλά ούτε και με την Κολωνία την ερχόμενη Κυριακή για το γερμανικό πρωτάθλημα, ακόμη κι αν δεν επιτευχθεί τελικά συμφωνία με την Παρί και ο 24χρονος παραμείνει κάτοικος Φρανκφούρτης.

Η ουσία είναι πως η Αϊντραχτ ήρθε σε ρήξη με τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή λίγες ώρες μετά την πώληση του εξαιρετικού εξτρέμ Λίντστρεμ στη Νάπολι με 30 εκατομμύρια ευρώ. Εν ολίγοις, η Φρανκφούρτη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα "έχασε" τους δύο καλύτερους παίκτες της και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική απέναντι στη Λέφσκι για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων, όπως την περασμένη Πέμπτη, όπου οι Βούλγαροι αποδείχθηκαν απόλυτα ανταγωνιστικοί.

Με τον Μουανί εκτός πλάνων, ανοίγει ο δρόμος στην ενδεκάδα για τον Ομάρ Μαρμούς. Ο 24χρονος επιθετικός, που αγωνίστηκε πέρυσι με τη Βόλφσμπουργκ και είχε πέντε γκολ στην Bundesliga, ήταν την Κυριακή ο ήρωας της Αϊντραχτ το ντέρμπι με τη Μάιντς. Σε ένα ματς που είχε στραβώσει εντελώς για τους "αετούς", αφού βρέθηκαν κάτω στο σκορ (1-0, 25') και έμειναν με δέκα στο 61', ο Αιγύπτιος φορ έδωσε τη λύση ισοφαρίζοντας στο 92'.

Αυτή τη στιγμή, ο Μαρμούς είναι κορυφαίος Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ευρώπη, μετά φυσικά τον Μοχάμεντ Σαλάχ και το ενδεχόμενο να σκοράρει απόψε, κόντρα στη Λέφσκι, μπορεί να εντοπιστεί ακόμη και στο 2.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντραχτ Φρ. - Λέφσκι: 1 (απόδοση 2.75), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ