TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ιστορικό ματς στα Άδανα, "μιλάει" η ποιότητα της Άλκμααρ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άλκμααρ στο Conference League κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ | 29 Μαΐου 2022
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άλκμααρ στο Conference League κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ | 29 Μαΐου 2022 @2022 PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα του 2.00+

Ολοκληρώθηκε ο χάρτης του Champions League, ώρα να συμβεί το ίδιο με Europa και Conference League.

Η Άδανα Ντεμίρσπορ θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την κατάσταση κόντρα στην Γκενκ (ήττα με 2-1) και να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό όμιλο. Προηγήθηκε στο Βέλγιο, έχασε ευκαιρίες, δεν το φοβήθηκε, πλήρωσε την απειρία της από τέτοιες καταστάσεις.

Ο κόσμος, η πόλη, η διοίκηση, όλοι ζουν και αναπνέουν για το σημερινό ματς, εννοείται δεν υπάρχει εισιτήριο για δείγμα, το γήπεδο θα αποτελέσει την πηγή δύναμης για τους παίκτες του Κλάιφερτ.

Η Γκενκ μάλλον πήρε περισσότερα απ’ όσα δικαιούνταν στο πρώτο παιχνίδι, η εικόνα της ήταν ίδια με αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ξεκίνησε από τα προκριματικά του Champions League, παλεύει να παίξει έστω στο Conference League, δεν έχει εύκολη αποστολή, προβάδισμα νίκης στην τουρκική ομάδα.

Το φέρνει στα μέτρα της η Άλκμααρ

Έμπλεξε η Άλκμααρ μετά το εντός έδρας 1-1 με την Μπραν και τώρα ταξιδεύει στη Νορβηγία για να φέρει εις πέρας μια αποστολή με αρκετές δυσκολίες. Σαφέστατα υπάρχει εμπειρία στην ομάδα των Παυλίδη και Χατζηδιάκου, μην ξεχνάμε πέρυσι έφθασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο για να διατηρήσει ανοικτή την πόρτα της Ευρώπης, θα πρέπει να ανταποκριθεί καλύτερα στην πίεση της Μπραν, κάτι που δεν έγινε στην αναμέτρηση της Νορβηγίας.

Ίσως και να αιφνιδιάστηκαν οι Ολλανδοί, ίσως περίμεναν μια άνετη πρόκριση, τώρα πάνε στη ρεβάνς υποψιασμένοι και καλύτερα προετοιμασμένοι. Παραχωρήθηκε στην Μπολόνια ο Κάρλσον, είναι όμως ομάδα που βασίζεται στη συνολική δουλειά, δεν επηρεάζεται από μία απουσία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Λείπει η εμπειρία της Άδανα Ντεμίρσπορ, αλλά ο παράγοντας αυτός ισοσκελίζεται από την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος της, η Γκενκ δεν έχει πείσει, φαντάζει πιθανή η παράταση, η νίκη στο γκολ για τους γηπεδούχους έχει αξία.

Έμαθε η Άλκμααρ, δεν είναι εύκολη λεία η Μπραν, θα πρέπει να ιδρώσει στη Νορβηγία, υπερτερεί σαν ομάδα, το διπλό μπορεί να επαληθευθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπραν - Άλκμααρ: 2 (απόδοση 2.25) 20:00
  • Άδανα Ντεμίρσπορ - Γκενκ : 1 (απόδοση 2.45) 21:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ