TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: "Καίγεται" για το 2.50 η Αρχεντίνος Τζούνιορς

Ο Γκάμπριελ Μιλίτο στον πάγκο της Αρχεντίνος Τζούνιορς κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Copa Libertadores
Ο Γκάμπριελ Μιλίτο © 2022 MARCELO ENDELLI/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Αρκετά σκαμπανεβάσματα έχει το σετ τιμών στο Γοδόι Κρους - Αρχεντίνος Τζούνιορς με το μομέντουμ να οδηγεί σε ποντάρισμα του 2.50.

Τις τελευταίες αγωνιστικές διανύουμε στη Liga Profesional της Αργεντινής και κατά συνέπεια λίγες αναμετρήσεις έχουν απομείνει ώστε να ξεκαθαρίσει και να οριστικοποιηθεί μια και καλή τι θα γίνει με τα διεθνή εισιτήριο και με τη μάχη του υποβιβασμού, πέραν του ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σταυρώματα της βραδιάς είναι αυτό μεταξύ της Γοδόι Κρους και της Αρχεντίνος Τζούνιορς (01:00 LIVE από το SPORT24). Στην ειδική βαθμολογία η Γοδόι κρους βρίσκεται εκτός θέσεων Copa Sudamericana, ωστόσο με μια νίκη μπορεί να ελπίζει ως το τέλος. Από την άλλη πλευρά, η Αρχεντίνος με τον μέσο όρο που έχει πετύχει είναι πέμπτη, ήτοι εντός θέσεων Copa Sudamericana, που ήταν από τους βασικούς στόχους στην έναρξη της σεζόν.

Αλλά δεν δείχνει να συμβιβάζεται με αυτό το πλασάρισμα, κυνηγάει τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, που είναι τέταρτη στην ειδική βαθμολογία και είναι η τελευταία που εξασφαλίζει συμμετοχή στο Copa Libertadores της επόμενης σεζόν. Στο τελευταίο χρονικά ματς δεν έπιασε καλή απόδοση κόντρα στην Ουρακάν και κόλλησε στο 1-1, δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερη σερί νίκη μετά την τεσσάρα επί της Λανούς που ήταν κυριαρχική. Ο Γκάμπριελ Μιλίτο έχει χτίσει μια νεανική ομάδα, δεν είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες στη λίγκα, αλλά είναι ένα σύνολο που παίζει με αυτοπεποίθηση και στον δρόμο μετράει δύο σερί νίκες με 4-0 (Κολόν και Λανούς).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γοδόι θεωρητικά έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά δείχνει να το έχει παρατήσει. Δεν έχει την ποιότητα εξάλλου για να μπει στο κόλπο του Copa Sudamericana, δεν έχει ούτε το μομέντουμ αφού δεν κερδίζει εδώ και οκτώ παιχνίδια. Η Αρχεντίνος είναι διατεθειμένη να τα δώσει όλα, είναι επιτυχία το Sudamericana, αλλά δεν θα αφήσει την υπέρβαση με το Copa Libertadores. Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο στην Αρχεντίνος. Δεν πείθει η Γοδόι και ήταν υπερβολικός ο φαβοριτισμός της με βάση τα όσα έχει δείξει πρόσφατα. Λογική η πίεση του διπλού που γύρισε φαβορί. Στο 2.50 μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γοδόι Κρους - Αρχεντίνος Τζούνιορς: 2 (απόδοση 2.50), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ