TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ισορροπημένο το Ρίο Άβε - Τοντέλα, η λύση στα γκολ

Ο Νιασέ τερματοφύλακας της Τοντέλα σε αναμέτρηση για το πορτογαλικό πρωτάθλημα κόντρα στην Πόρτο
Ο Νιασέ τερματοφύλακας της Τοντέλα © 2022 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας η Ρίο Άβε φιλοξενεί την Τοντέλα σ’ ένα αμφίρροπο σταύρωμα και ας χωρίζει μια κατηγορία τις δύο ομάδες.

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Πορτογαλίας η Ρίο Άβε φιλοξενεί την Τοντέλα. Η αναμέτρηση είναι μονή και σε περίπτωση που δεν προκύψει νικητής στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Πορτιμονένσε - Μάφρα.

Η Ρίο Άβε μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας ξαναπατάει γήπεδο, είχε μια ντουζίνα κρούσματα, μέσα σ’ αυτά και τον κόουτς Φρέιρε. Ανάρρωσαν άπαντες, ενώ αναβλήθηκαν δύο αναμετρήσεις για τη Β’ Πορτογαλίας. Απέχει πέντε βαθμούς από την τριάδα που οδηγεί στην Primeira Liga, χρωστώντας πάντως δύο ματς λιγότερα από τη Φιρένσε. Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του ο Φρέιρε, που τόνισε ότι μεν οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα απόψε, ωστόσο αποτελεί μεγάλο ερώτημα σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν αφού απείχαν καιρό από τις προπονήσεις.

Η Τοντέλα προσπαθεί να ανέβει το τελευταίο διάστημα και άφησε θετική παρουσία στο Μπέσα και στο ματς με την Μποαβίστα. 1-1 μάλιστα κόντρα σ’ έναν αξιόμαχο αντίπαλο και δύσκολη έδρα, ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 71’, αλλά στο 88’ υπέστη την ισοφάριση. Θετικό το κλίμα, ενώ ο Αγιεσταράν δεν κρύφτηκε τονίζοντας ότι το σημερινό ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολο και η αντίπαλός του αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Ικανοποιημένος παράλληλα εμφανίστηκε από την απόδοση κόντρα στην Μποαβίστα. Παρελθόν ο καλός εξτρέμ Μουρίγιο. Ενοχλήσεις για τον χαφ Ουνταμπαρένα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο δια ταύτα, μπορεί να τις χωρίζει μια κατηγορία, αλλά δεν έχουν τόσες μεγάλες διαφορές οι δύο ομάδες, ούτε σε ποιότητα, ούτε σε δυναμική. Η Ρίο Άβε ανεβαίνει ελαφρώς στο σετ τιμών, κυρίως λόγω της απραξίας. Η Τοντέλα ήταν πειστική κόντρα στην Μποαβίστα, αλλά δεν έχει λύσει τα αμυντικά προβλήματά της ακόμα. Έχουν το γκολ και οι δύο, αφού δεν φημίζονται για το συντηρητικό στυλ του. Στο 1.84 κατά μέσο όρο το Goal/Goal, στέκει ως επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίο Άβε - Τοντέλα: Goal/Goal (απόδοση 1.84), 20:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ