ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ηρεμεί το κλίμα στη Ντιφένσα, ποντάρισμα στο 2.45

Ο Σεμπάστιαν Μπεκατσέσε τεχνικός της Ντιφένσα Χουστίσια
Ο Σεμπάστιαν Μπεκατσέσε © 2022 GUSTAVO GARELLO, POOL/ASSOCIATED PRESS

Για την όγδοη αγωνιστική της Liga Profesional η Σαρμιέντο που δίνει μάχη επιβίωσης κοντράρεται στο Έβα Περόν με τη Ντιφένσα Χουστίσια. Ποντάρισμα στο 2.45.

Αήττητο τέλος για τη Σαρμιέντο που μετά από δύο ισοπαλίες και μια νίκη έχασε. Γνώρισε την ήττα από τη Ροσάριο εκτός έδρας σ’ ένα ματς που πιέστηκε πάρα πολύ, δέχτηκε σειρά από φάσεις, ενώ πήγε το ματς στραβά από νωρίς, καθώς από το 30’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Τελικά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το δέχτηκε στο 76’. Έχει ανάγκη από βαθμούς, καθώς στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται στη μάχη της κόκκινης ζώνης.

Η Ντιφένσα (01:00 LIVE από το SPORT24) μετά από επτά αγωνιστικές μετράει επτά βαθμούς. Είχε έλλειψη αυτοπεποίθησης στα προηγούμενα ματς, δεν την ήθελε η μπάλα, είχε και δύσκολο πρόγραμμα, αλλά η κατάσταση σαν να βελτιώνεται τελευταία. Δεν το κουνάει για την ώρα ο Μπεκατσέτσε έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, αφού η ομάδα δείχνει στο ανέβασμα. Παράλληλα το προηγούμενο διάστημα το όνομά του έπαιξε για τον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς μετά από τη φυγή του Μπατάλια.

Θα μπορούσε να έχει καλύτερη συγκομιδή, αποδυναμώθηκε μεταγραφικά, ωστόσο έγιναν κινήσεις και ήρθε η ισορροπία στο κομμάτι αυτό. Πήρε τη νίκη στο Κύπελλο με την Αρχεντίνος σ’ ένα ματς που ήταν πιο πειστική και αποτελεσματική από την αντίπαλο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 37’. Κεφαλαιοποίησε τη νίκη αυτή επί της Αλντοσίβι στο πρωτάθλημα και απέκτησε σημαντική τόνωση ηθικού. Μάγκικη και ψυχωμένη εμφάνιση, αφού βρέθηκε να χάνει στο 17’ με 2-0, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 40’ και σε διάστημα 17 λεπτών το γύρισε σε 3-2 (57’ - 74’). Είχαν ανάγκη όλοι μια τέτοια νίκη και ο τρόπος που ήρθε έδειξε πως η ομάδα δείχνει στο στρίψιμο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σαρμιέντο δεν τρομάζει ως μέγεθος και πάνω που έχτιζε αήττητο σερί για να σώσει την παρτίδα έχασε, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει στην πρώτη κατραπακιά. Η Ντιφένσα πήρε δυο τονωτικές νίκες, κέρδισε επιτέλους στο πρωτάθλημα και ο Μπεκατσέσε προσπαθεί να συσπειρώσει την ομάδα του. Το μομέντουμ οδηγεί στα δεξιά, δεν της αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά η Ντιφένσα. Στο 2.45 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαρμιέντο - Ντιφένσα Χουστίσια: 2 (απόδοση 2.45), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ