TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ικανή η Πόρτο για το 2.10 κόντρα στην ουραγό

Ο Λουίς Ντίαζ της Πόρτο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Μίλαν στο Champions League
Ο Λουίς Ντίαζ της Πόρτο © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η πρωτοπόρος της Primeira Liga, Πόρτο, δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην ουραγό Μπελενένσες. Έχουν το μομέντουμ και την ποιότητα για το 2.10 οι Δράκοι.

Η Πόρτο συνεχίζει την επιβλητική παρουσία της στην Primeira Liga, είναι πρωτοπόρος στο +3 από τη Σπόρτινγκ και πάει φουλ για πρωτάθλημα, ενώ και ο ίδιος ο Αμορίμ, τεχνικός της Σπόρτινγκ, παρότι είναι μετρημένος συχνά σ’ αυτά που λέει δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου ήταν η Πόρτο.

Ανοίγει η αυλαία για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος και η Πόρτο δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στην Μπελενένσες (22:30 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24) που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και απέχει 5 βαθμούς από τη σωτηρία και τέσσερις από τα μπαράζ.

Μεσοβδόμαδα η οικοδέσποινα έχασε από τη Φαμαλικάο εκτός έδρας με 1-0, σ’ ένα ματς που η αντίπαλος πάτησε καλύτερα στο χορτάρι. Το πάλεψε μέχρι ενός βαθμού, αλλά δυσκολεύτηκε εκ νέου στα τελειώματα των φάσεων. Πλέον είναι ζήτημα αυτοπεποίθησης. Στο ματς έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Φανκλίμ Καρβάλιο, που διαδέχτηκε τον Καντίντο, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και αποτέλεσε παρελθόν μετά από 3 μήνες περίπου και μόλις η ομάδα είχε πετύχει την πρώτη της νίκη μετά από πολύ καιρό (2-1 την Αρούκα).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπελενένσες ανασταλτικά κάνει λάθη, δημιουργικά δεν μπορεί να ρολάρει και όταν κάνει φάσεις δεν μπορεί να τις τελειώσει. Σαφέστατα ανώτερη η Πόρτο, που είναι σαρωτική και εδώ και καιρό δεν παίζει απλώς για το μισό γκολ. Έχει κερδίσει τα 3/4 ματς κόντρα στην Μπελενένσες, ενώ στην τετράδα αυτή των αγώνων δεν έχει δεχτεί γκολ. Οι νίκες ήταν με 2-0, 4-0 και 5-0. Εκτός έδρας για το πρωτάθλημα οι Δράκοι μετρούν 6 σερί νίκες, και σε όλες σκόραραν έστω δύο γκολ. Στο μομέντουμ που βρίσκονται οι ομάδες και με τη διαφορά ποιότητας που υπάρχει στη μέση, το over 2,5 γκολ για την Πόρτο στο 2.10 μπορεί να επιβεβαιωθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπελενένσες - Πόρτο: Over 2,5 Πόρτο (απόδοση 2.10), 22:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ