TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Σεβίλλη στα δύο για το ντέρμπι μίσους, στοίχημα στο 2.57

Sevilla's Lucas Ocampos shouts after receiving a red card by the referee during the Champions League Group B soccer match between Sevilla and PSV at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Nov.29, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Λούκας Οκάμπος @ 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο βραδινές επιλογές σε αποδόσεις 2.57 και 3.25.

Δεν είναι μια φυσιολογική μέρα για την περιοχή της Aνδαλουσίας, σήμερα διεξάγεται το τεράστιο ντέρμπι Μπέτις – Σεβίλλη, άπαντες ζουν και αναπνέουν γι’ αυτή την αναμέτρηση, στην οποία τα συναισθήματα… ξεχειλίζουν. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες και αυτό ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον. Η Μπέτις θέλει να πάρει μίνιμουμ την 7η θέση, μπορεί και την 6η ώστε να παίξει Ευρώπη και την επόμενη περίοδο. Η Σεβίλλη δεν προλαβαίνει για κάτι τέτοιο, αλλά διανύει την καλύτερη περίοδο της σεζόν, μετράει 3 σερί νίκες, κάτι που έχει να συμβεί από πέρυσι, πάει να αντιμετωπίσει την μισητή αντίπαλό της με ιδανική ψυχολογία. Σε αυτά τα ματς σαφώς και παίζει ρόλο η φόρμα, αλλά πάνω απ’ όλα μετράει η ψυχή και η αποφασιστικότητα που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές, οι κάρτες έχουν την… τιμητική τους, το έχει αποδείξει η ιστορία.

Τελευταία ευκαιρία… επιβίωσης για τη Σασουόλο

Στην Ιταλία, η σεζόν για την Φιορεντίνα εξελίσσεται δύσκολα για τις εντός συνόρων υποχρεώσεις, στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω, ενώ την Τετάρτη έμεινε και εκτός συνέχειας Κυπέλλου. Η μεγάλη της ευκαιρία είναι το Conference League, την Πέμπτη παίζει με την Κλαμπ Μπριζ τον πρώτο ημιτελικό, πέρυσι είχε φτάσει στον τελικό.

Σήμερα φιλοξενεί την Σασουόλο, η οποία έχει κάνει τεράστια… βουτιά και πλέον ο υποβιβασμός είναι ένα σενάριο πολύ ορατό. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις 1 νίκη στα τελευταία 14 ματς, παρουσιάζουν τεράστια αμυντικά προβλήματα, αλλά εδώ που φθάσαμε έχουν μόνο έναν δρόμο για την επιβίωση και αυτός είναι η νίκη, ή έστω η ισοπαλία στο Αρτέμιο Φράνκι, διαφορετικά η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όταν μιλάμε για Μπέτις – Σεβίλλη η αντιπαλότητα χτυπάει… κόκκινο, το ματς παίζεται πάντα στο όριο, η λέξη φαβορί είναι κάτι πολύ σχετικό, οι ισορροπίες λεπτές. Υπό αυτή την συνθήκη, αδυνατώ να μπω στη λογική του φαβορί, θα παίξω με βάση τις αποδόσεις, το Χ2 & over 1.5 προσφέρεται σε απόδοση 2.57!

Ναι, είναι καλύτερη ομάδα η Φιορεντίνα, στην καλή της μέρα μπορεί να διαλύσει την Σασουόλο, αλλά από την μία οι γηπεδούχοι έχουν μπροστά τους την μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν ίσως το τελευταίο τους χαρτί στη μάχη της παραμονής. Καθαρά λόγω κινήτρου, επιλέγω Χ2 & over 1.5 στο υψηλό 3.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα - Σασσουόλο: X2 & Over 1.5 (απόδοση 3.25), 21:45
  • Μπέτις - Σεβίλλη: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.57), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ