TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ρόμα του Ντε Ρόσι δεν έχει σχέση με αυτή του Μουρίνιο

Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2024 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο δυνατά στοιχήματα στο 2.88 και στο 3.50 κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Η αλήθεια είναι πως ο Ντε Ρόσι άλλαξε και την εικόνα και την αποτελεσματικότητα της Ρόμα σε σχέση με αυτό που βλέπαμε επί Μουρίνιο. Υπάρχει μια διάθεση να παράξει ποδόσφαιρο η ομάδα, δημιουργεί φάσεις, σκοράρει περισσότερο, πείθει με όσα καταθέτει στο γήπεδο. Οι τζαλορόσι συνεχίζουν και ευρωπαϊκά, η κληρωτίδα στο Europa League έβγαλε "εμφύλιο" με τη Μίλαν. Σήμερα φιλοξενούν την Σασουόλο, η οποία παίζει για την παραμονή στην κατηγορία και προφανώς θα κάνει τα πάντα για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Ο Μπαλαρντίνι είναι ένας προπονητής ειδικών αποστολών, επιχειρεί να φέρει την ανασύνταξη, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του ηγέτη Μπεράρντι μπορεί να στοιχίσει στην όλη προσπάθεια. Η Ρόμα από την άλλη δεν θα έχει διαθέσιμο τον επιδραστικό στο αγωνιστικό πλάνο Ντιμπάλα, αλλά ο Λουκάκου ακόμη κι αν δεν ξεκινήσει βασικός -λόγω κάποιων ενοχλήσεων- θα είναι στον πάγκο για να βοηθήσει.

Η δύσκολη διαχείριση της υπόθεσης Εμπαπέ

Είναι περίεργη η σεζόν για την Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους, πρωταγωνιστεί, αλλά η ανακοίνωση του Εμπαπέ για αποχώρηση το καλοκαίρι, έχει δυσκολέψει πολύ το έργο του Λουίς Ενρίκε. Από την μία ξέρει πως αυτή τη στιγμή χωρίς τον ηγέτη του δεν μπορεί να ολοκληρώσει όλα αυτά που έχει μπροστά, από την άλλη επιχειρεί να διαμορφώσει μια κατάσταση ώστε η ομάδα του να… απογαλακτιστεί από την εξάρτηση που δεδομένα έχει.

Αυτή η ισορροπία επηρεάζει τα ματς του πρωταθλήματος κυρίως, γιατί εκεί το βλέπουμε, το επιτρέπει και η διαφορά των 10 βαθμών που έχει η Παρί από την 2η Μπρεστ. Η σημερινή αποστολή στο Μονπελιέ θα έχει απαιτήσεις, οι γηπεδούχοι βρίσκονται οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού και… πεθαίνουν για βαθμούς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι φαβορί η Ρόμα κόντρα στη Σασουόλο, θα πρέπει να τα κάνει όλα λάθος για να μην κερδίσει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χαμηλό… ταβάνι, θα το παλέψουν, δεν μου προκύπτει ο τρόπος που θα κερδίσουν κάτι, ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν.

Υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα σε Μονπελιέ και Παρί Σεν Ζερμέν, αν ο Ενρίκε ρίξει από την αρχή στο ματς τον Εμπαπέ, θεωρώ πως θα πάρει αυτό που θέλει. Επειδή έχουν προηγηθεί 3 σερί ισοπαλίες, πρέπει να επανέλθει η ηρεμία, επιλέγω 2 & Goal/Goal η Παρί ανασταλτικά δίνει δικαιώματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Σασουόλο: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.50), 19:00
  • Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν : 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.88), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ