TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ψυχολογία φέρνει γκολ για Νότιγχαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Nottingham Forest's Morgan Gibbs-White reacts during the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Tottenham Hotspur at City ground in Nottingham, England, Friday, Dec. 15, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Nottingham Forest's Morgan Gibbs-White reacts during the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Tottenham Hotspur at City ground in Nottingham, England, Friday, Dec. 15, 2023. (AP Photo/Rui Vieira) © 2023 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με αποδόσεις διπλασιασμού από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Εντυπωσίασε στην Boxing Day η Νότιγχαμ, το δεύτερο ματς του Νούνο στον πάγκο της ομάδας, έφερε την πιο “γεμάτη” εμφάνιση της χρονιάς, η νίκη 3-1 μέσα στο Νιούκαστλ δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Έπαιξε καταπληκτικά στην κόντρα, ο Γουντ πέτυχε χατ τρικ, θύμισε τις καλές μέρες του. Προφανώς και μια αλλαγή προπονητή, φτιάχνει την ψυχολογία και δίνει κίνητρο στους παίκτες, αλλά εδώ μιλάμε για... μεταμόρφωση.

Το αν θα είναι κάτι παρωδικό θα φανεί άμεσα, σήμερα η Νότιγχαμ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επίσης προέρχεται από την τεράστια ανατροπή επί της Άστον Βίλα (3-2 από 0-2) και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια. Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν τις προσωπικότητες, εκεί ποντάρει ο Τεν Χαγκ για να γυρίσει οριστικά το κλίμα, βέβαια έχουμε δει πολλά πισωγυρίσματα μέχρι τώρα, γι' αυτό και υπάρχει πάντα μια δυσκολία εμπιστοσύνης...

Έχει μεγάλη ευκαιρία η Γιουβέντους

Σημαντικό ντέρμπι στο καμπιονάτο, η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Ρόμα, μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Ίντερ, η ομάδα του Αλέγκρι μπορεί να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους 2 βαθμούς. Ο Κιέζα είναι καλά πλέον και μπορεί να συμπληρώσει τον Βλάχοβιτς στην επίθεση της Kυρίας, ανασταλτικά υπάρχει σιγουριά, η Γιουβέντους έχει δεχθεί μόλις 4 γκολ στην έδρα της, αυτός είναι ένας παράγοντας που δίνει ώθηση σε μια μεγάλη ομάδα.

Η Ρόμα από την άλλη έκανε επιτέλους μια μεγάλη νίκη, 2-0 επί της Νάπολι, αλλά όλα συνέβησαν όταν οι παρτενοπέι έμειναν με 10 παίκτες (το 1-0) και με 9 λίγο πριν το τέλος (το 2-0 από τον Λουκάκου), συνεπώς το δείγμα δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικό. Ο Μουρίνιο συχνά πυκνά επιτίθεται στους παίκτες του για την εκτός έδρας συμπεριφορά τους, οι 2 νίκες σε 8 ματς δεν είναι επίδοση για ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Νότιγχαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχονται από μεγάλες νίκες, έχουν ψυχολογία, επενδύουν σε αυτή, θεωρώ πως θα παίξουν και οι δύο επιθετικά, θα βρουν γκολ.

Η Γιουβέντους δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, έχει πανίσχυρη έδρα, η Ρόμα μόνο στο Ολίμπικο πείθει, ο άσος έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Goal/Goal & over 2,5 (απόδοση 1.90), 19:30
  • Γιουβέντους – Ρόμα: 1 (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ