BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η πρόκριση και το ντέρμπι, στοίχημα σε αποδόσεις 1.85 και 2.18

Ο Λεάντρο Τροσάρ της Άρσεναλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουλβς για την Premier League 2023-2024 στο "Μόλινιου", Γουλβερχάμπτον | Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Ο Λεάντρο Τροσάρ της Άρσεναλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουλβς για την Premier League 2023-2024 στο "Μόλινιου", Γουλβερχάμπτον | Σάββατο 20 Απριλίου 2024 © 2024/RUI VIEIRA/AP IMAGES

Από τις μεγάλες αναμετρήσεις της ημέρας προκύπτουν τα προγνωστικά του Betmarket.

Ας ξεκινήσουμε με τον αγώνα Λάτσιο - Γιουβέντους (22:00)

Η Λάτσιο μπορεί να έρχεται από δύο σερί νίκες πρωταθλήματος, όμως ήταν κόντρα στην ουραγό Σαλερνιτάνα και την αδιάφορη Τζένοα. Στη Serie A, δίνει τη μάχη της για το καλύτερο δυνατό ευρωπαϊκό εισιτήριο και στα παιχνίδια με ομάδες που είναι χαμηλότερης δυναμικής τα καταφέρνει, όμως στα ντέρμπι δυσκολεύεται.

Η Γιουβέντους έκανε το χρέος της, κέρδισε με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό και τώρα έχει το πάνω χέρι. Σήμερα, αναμένεται να είναι συγκεντρωμένη και να έχει ως πρώτο στόχο το να κλείσει τους χώρους, περιορίζοντας όσο πιο καλά μπορεί τον αντίπαλο.

Περιμένουμε μια κλειστή αναμέτρηση, διότι η Γιουβέντους είναι ικανή αμυντικά και μπορεί να μην επιτρέψει στη Λάτσιο να κάνει παιχνίδι. Συνεπώς, επιλέγουμε το ασιατικό Under 2, που είναι σε απόδοση 2.18.

Συνέχεια στην Premier League και το λονδρέζικο ντέρμπι.

Η Άρσεναλ βρίσκεται για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ως όπλο της έχει την επίθεση, διότι έχει το υψηλότερο ενεργητικό, με 77 γκολ σε 33 αναμετρήσεις. Ειδικότερα στην έδρα της, αν εξαιρέσουμε την ήττα από την Άστον Βίλα, συνήθως σκοράρει από τουλάχιστον δύο τέρματα σε κάθε παιχνίδι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Τσέλσι ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του FA Cup κι αυτό σίγουρα την επηρέασε ψυχολογικά. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η φόρμα της είναι αρκετά καλή, με αποκορύφωμα την επιθετική της λειτουργία. Βέβαια, τα αμυντικά κενά της έχουν κοστίσει αρκετά.

Γκολ και… θέαμα περιμένουμε από την αναμέτρηση, διότι πρόκειται για δύο ομάδες με πολύ αποτελεσματικές επιθέσεις. Συνεπώς, στα προγνωστικά θα προστεθεί το combo Goal/Goal & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 1.85

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο - Γιουβέντους: Ασιατικό Under 2 (απόδοση 2.18), 22:00
  • Άρσεναλ – Τσέλσι: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.85), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ