BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η προϊστορία των ντέρμπι και η έδρα

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Από Τουρκία και Ιταλία προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση Μπεσίκτας - Γαλατασαράι (18:00).

Η Μπεσίκτας είναι σε εξαιρετική φόρμα και τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μάλιστα στους τέσσερις πιο πρόσφατους δεν δέχθηκε γκολ, ενώ σε πέντε από τους έξι σκόραρε από ακριβώς δύο τέρματα.

Η Γαλατασαράι ηττήθηκε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο, από την Καραγκουμρούκ (0-2) και εμφάνισε σημάδια κόπωσης, γεγονός που ήταν δεδομένο αν αναλογιστούμε πως τον τελευταίο μήνα έχει δώσει οκτώ αναμετρήσεις. Επιπλέον, για το σημερινό παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο ηγέτης Ικάρντι.

Όσον αφορά την προϊστορία τους, η Μπεσίκτας κέρδισε την Γαλατά και τις έξι τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε. Συνεπώς, υπάρχει αξία στο 1 DNB που είναι σε απόδοση 2.60

Συνεχίζουμε στη μάχη της Νάπολι με τη Γιουβέντους (21:45)

Η Νάπολι ξέσπασε και διέσυρε τη Σασουόλο, με το ευρύ 6-1, έχοντας σε τρομερή φόρμα τον Οσίμεν. Με αυτό το τρίποντο θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ιταλία και Ευρώπη. Οπότε, η νίκη σε ένα ντέρμπι σαν το σημερινό, κόντρα στη μισητή Γιουβέντους, θα έκανε ακόμη πιο ισχυρή την επάνοδο της.

Η Γιουβέντους από την ώρα που ηττήθηκε στην έδρα της από την Ίντερ (0-1) κι έμεινε στην ουσία εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, παρουσιάζει μια πολύ προβληματική εικόνα, απόρροια ίσως της κακής ψυχολογίας της. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, το ότι έχει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια δείχνει την κατάσταση της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Ναπολιτάνοι κέρδισαν και τις τέσσερις τελευταίες φορές που υποδέχθηκαν τους Μπιανκονέρι, ενώ σήμερα φαίνεται να έχουν ισχυρότερο κίνητρο για τη νίκη, διότι εκτός από το γόητρο υπάρχει και το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα επιλέξουμε λοιπόν τον άσο, που είναι σε απόδοση 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπεσίκτας - Γαλατασαράι: 1 DNB (απόδοση 2.60), 18:00
  • Νάπολι – Γιουβέντους: 1 ( απόδοση 2.40), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ