ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η παράδοση της Μίλαν οδηγεί στο 1.82

Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ουντινέζε στην πρεμιέρα της Serie A 2022/23
Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ουντινέζε © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Μίλαν - Μπολόνια και Λανς - Ρεν από τη Serie A και τη Ligue 1 αντίστοιχα.

Τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Serie Α θα αναζητήσει απόψε η Μίλαν, η οποία υποδέχεται στο Σαν Σίρο την Μπολόνια (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) του Σίνισα Μιχάιλοβιτς (άλλοτε τεχνικός της Μίλαν).

Προγνωστικά Ιταλία: Πολλές ποιοτικές επιλογές η Μίλαν

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ξεκίνησαν το φετινό μαραθώνιο, επικρατώντας εντός έδρας με 4-2 της Ουντινέζε σε ματς που είχαν την απόλυτη υπεροχή (xGoals 2,68-0,44). Ακολούθησε το 1-1 στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα, όπου και πάλι η Μίλαν δημιούργησε περισσότερες φάσεις (xGoals 0,54-1,54) από την αντίπαλο, αν και στο τέλος η ισοπαλία δεν ήταν άδικο αποτέλεσμα.

Ο Στέφανο Πιόλι, μετά τις προσθήκες του Ντιβόκ Οριγκί και του Τσαρλς Ντε Κέτελαρ, έχει πλέον πληθώρα ποιοτικών επιλογών μεσοεπιθετικά. Μην ξεχνάμε ότι στο ρόστερ έμειναν όλοι οι παίκτες που έκαναν πέρυσι τη διαφορά, όπως ο Λεάο, ο Ζιρού και ο Μεσίας. Αλλά και ποδοσφαιριστές όπως ο Ρέμπιτς, ο Σαλεμάκερς και ο Μπραχίμ Ντίαθ, που έχουν κι άλλα να δώσουν στο μέλλον.

Εν ολίγοις, οι "ροσονέρι" διαθέτουν ένα γεμάτο οπλοστάσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον Πιόλι να σχεδιάζει κατά το δοκούν κάθε παιχνίδι, παρεμβαίνοντας μάλιστα ενεργητικά στη διάρκεια αυτού.

Η Μπολόνια από την άλλη, έχει ξεκινήσει τη σεζόν με έναν βαθμό σε δύο ματς. Στο Ολίμπικο της Ρώμης, έχασε 2-1 με ανατροπή από τη Λάτσιο, πληρώνοντας την αψυχολόγητη αποβολή του Σουμαόρο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στη δεύτερη αγωνιστική, οι "ροσομπλου" ξεκίνησαν ιδανικά το ματς κόντρα στη Βερόνα, με γκολ στο 21', ωστόσο δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμά τους και τελικά αρκέστηκαν στο ισόπαλο 1-1 (43'), σε ένα ματς χωρίς συγκινήσεις στο β' μέρος.

Και τα δύο γκολ της Μπόλονια στο φετινό πρωτάθλημα τα έχει σημειώσει ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, ο οποίος ασφαλώς αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας.

Ο άσος λογικά είναι φαβορί στο 1.35, αφού μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει εμφανής διαφορά σε ποιότητα και βάθος. Μαζί με το Over 2,5 μπορούμε να φτάσουμε σε μία απόδοση λίγο πάνω από το 1.80.

Η Μίλαν απέδειξε και στην πρεμιέρα με την Ουντινέζε, ότι μπορεί να βγάλει και μόνη της το Over 2,5. Από την άλλη, η Μπολόνια δεν είναι ομάδα που θα παίξει αποκλειστικά παθητικό ρόλο και μπορεί να βοηθήσει στην κατεύθυνση ενός διασκεδαστικού ματς.

Στην πλειονότητά τους, οι αναμετρήσεις της Μίλαν με την Μπολόνια προσφέρουν θέαμα και είναι χαρακτηριστικό ότι από το Μάιο του 2017, οι "ροσονέρι" σε 11 ματς κόντρα στην Μπολόνια, μετρούν εννιά νίκες, εκ των οποίων οι οκτώ με Over 2,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Γαλλία: Φουλ επίθεση η Λανς

Στη Ligue 1, η Λανς υποδέχεται τη Ρεν (22:00 Novasports 1 Extra, Live από το SPORT24) σε ένα εξ ορισμού αμφίρροπο παιχνίδι όπως μαρτυράει και το σετ αποδόσεων (2.50-3.40-2.80).

Η Λανς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με επτά βαθμούς στα πρώτα τρία ματς. Ειδικά την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν απολαυστική στο Πριγκιπάτο, αφού κέρδισε με 4-1 τη Μονακό.

Μέχρι στιγμής, η Λανς είναι από τις πιο δημιουργικές ομάδες της κατηγορίας και είναι ενδεικτικό ότι στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει xGoals υπέρ 6,80, διατηρεί δηλαδή την τέταρτη καλύτερη επίδοση, πίσω μόνο από τις Παρί, Μονακό και Λιλ.

Από την άλλη, η Ρεν έσπασε το ρόδι κερδίζοντας δύσκολα 2-1 την Αζαξιό, ωστόσο είναι ομάδα με σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, αφού διαθέτει πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή (Λαμπόρντ, Τεριέ, Ντοκού, Μπουριζό).

To Οver 2,5 στο 1,80 κρίνεται λογικό και μαζί με το combo της Μίλαν, μπορούμε να φτάσουμε σε απόδοση 3.27.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Μπολόνια: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.82), 21:45
  • Λανς – Ρεν: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ