TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 3.42

Ο Πάουλο Ντιμπάλα
Ο Πάουλο Ντιμπάλα @ 2022 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

To Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και παίζει μπάλα σε Ιταλία και Αγγλία.

Το Total Betting, τώρα που η σεζόν ξεκίνησε στο φουλ και όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τρέχουν ήδη τις πρώτες αγωνιστικές τους, θα επικεντρωθεί ξανά κατά κύριο λόγο στα παιχνίδια του top-5, δηλαδή Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A και Ligue 1.

Προγνωστικά Ιταλία

Το μεγαλύτερο ματς της ημέρας είναι φυσικά το Γιουβέντους – Ρόμα (19:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Γιουβέντους ψάχνει να αφήσει πίσω της την κακή διετία (4η και πέρυσι και πρόπερσι), ενώ η Ρόμα, με τον Μουρίνιο δεύτερη σεζόν στον πάγκο της και το Conference League από πέρυσι στις τροπαιοθήκες της, στοχεύει στη μεγάλη σεζόν και στη Serie Α, όπου την τελευταία τετραετία τερματίζει από 5η και κάτω.

Στη Γιούβε τα πρώτα σημάδια δεν είναι πάρα πολύ καλά. Στην προετοιμασία δεν έπεισε ιδιαίτερα, ενώ μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα με 3-0 επί της Σασουόλο ξαναθυμήθηκε τις περσινές κακές εμφανίσεις της, μένοντας στο 0-0 στη Γένοβα με τη Σαμπντόρια. Της έκατσαν βέβαια και στραβές, με τον τραυματισμό του Πογκμπά στην προετοιμασία και την απώλεια και του Ντι Μαρία, που έκανε δυνατό ντεμπούτο με γκολ στην πρεμιέρα, αλλά δεν έπαιξε με τη Σαμπντόρια και δεν παίζει ούτε στο ντέρμπι.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Και η Ρόμα τις έχει τις στραβές της (τραυματισμοί Βαϊνάλντουμ, Τζανιόλο), όμως η θετική αύρα, που θα την έχεις δει σίγουρα στα viral βιντεάκια από την παρουσίαση της νέας Ρόμα στα φιλικά, υπερκαλύπτει τα πάντα. Με τον κλασικό τρόπο Μουρίνιο, η Ρόμα ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες στο 1-0 με Σαλερνιτάνα και Κρεμονέζε και τώρα, σε αυτό το πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν, ο Πορτογάλος καλείται να δώσει το στίγμα ότι οι Ρωμαίοι όντως επιστρέφουν και λογίζονται ως ομάδα διεκδίκησης τίτλου. Και σε ένα ματς μάλιστα όπου η μεγάλη μεταγραφή της Ρόμα, ο Πάολο Ντιμπάλα, επιστρέφει ως αντίπαλος της Γιουβέντους.

Σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 3.00 είναι το διπλό, αλλά, για ιταλικό ντέρμπι μιλάμε και για Μουρίνιο, χρειάζεται οπωσδήποτε και το Χ. Και μάλιστα όχι το DNB, όχι ως κάλυψη, αλλά να το έχεις κανονικά μαζί σου. Γύρω στο 1.60 είναι το Χ2, ακόμη καλύτερο μάλλον το 1.85 του +0,25 της Ρόμα, όπου στο διπλό κερδίζεις φουλ ενώ στο Χ κερδίζεις τα μισά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Αγγλία

Στην Premier League από το σημερινό πρόγραμμα λείπει το μεγάλο ματς και τα τέσσερα από τα εφτά παιχνίδια της ημέρας έχουν φαβορί κάτω του 1.40. Το κομβικό ερώτημα πάντως αυτή τη στιγμή στην Premier είναι αν η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ήταν μια βραδιά-φωτοβολίδα όπου μίλησε απλώς ο εγωισμός των παικτών ή αν όντως ο Τεν Χαχ αρχίζει και περνάει τη λογική του και το τρένο μπαίνει σιγά σιγά στις ράγες.

Στο Σαουθάμπτον πάει τώρα η Γιουνάιτεντ (14:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), κόντρα δηλαδή σε έναν απόλυτα βατό αντίπαλο, και στο 1.85 που βρίσκεται το διπλό έχει νόημα να το ρισκάρουμε. Η φετινή Σαουθάμπτον δεν είναι για πολλά πολλά, η εβδομάδα μετά από καιρό κύλησε με θετικές ειδήσεις για τη Γιουνάιτεντ (μεταγραφή Κασεμίρο, κοντά στην απόκτηση Άντονι κτλ.), στο χέρι της είναι όλα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουν.: 2 (απόδοση 1.85) 14:30
  • Γιουβέντους – Ρόμα: +0,25 Ρόμα (απόδοση 1.85) 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ