TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το στοίχημα του Τεν Χαχ και το "πρέπει" του Λοπετέγκι

Ο Ζουλέν Λοπετέγκι στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Βόλφσμπουργκ για τους ομίλους του Champions League.
Ο Ζουλέν Λοπετέγκι στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Βόλφσμπουργκ © 2021 MIGUEL MORENATTI / AP IMAGES

Σε σούπερ φόρμα ο Τσάρλυ έστειλε ξανά ταμείο την Παρασκευή με τη δυάδα του από την Ιταλία και απόψε συνεχίζει το ίδιο δυναμικά επιλέγοντας προτάσεις από την Premier League και τη La Liga.

Νίκες όπως αυτή που πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ δημιουργούν μία δυναμική στις ομάδες, μία θετική ενέργεια που συνήθως φέρνουν κάποια κολλητά θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικά Αγγλία: Ο Τεν Χαγ κερδίζει τη μάχη στα αποδυτήρια

Ο Τεν Χαχ πήρε δύσκολες αποφάσεις που του βγήκαν στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Έδειξε πως έχει την προσωπικότητα να επιβληθεί, αλλά και τις ιδέες για να πετύχει. Ασφαλώς η Γιουνάιτεντ θέλει πολλή δουλειά για να φθάσει στο υψηλό επίπεδο, μπορεί όμως να χτίσει πάνω σε αυτή την νίκη.

Η προσθήκη του Κασεμίρο, σε συνδυασμό με την απόφαση του Ολλανδού προπονητή να παραγκωνίσει τον Μαγκουάιρ, θα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την αμυντική λειτουργία της Γιουνάιτεντ. Πολύ σημαντικό εξάλλου, ότι σκόραραν οι Σάντσο και Μαρσιάλ. Χρειάζεται να πάρουν τα πάνω τους ποδοσφαιριστές που έχουν την ικανότητα να τρέξουν στον χώρο και να κάνουν πιο γρήγορη την επιθετική της μετάβαση.

Η Σαουθάμπτον είναι εύθραυστη αμυντικά και εύκολα μπορεί να δεχτεί πάνω από ένα γκολ (14:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Αυτό που χρειάζεται η Γιουνάιτεντ για να κερδίσει είναι απλά να παρουσιαστεί σοβαρή η άμυνα της. Το διπλό στο 1.78 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Χωρίς περιθώρια η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και πρέπει οπωσδήποτε να περάσει από την Αλμερία για να μην αρχίσει να υπάρχει έντονη πίεση γύρω από τον Λοπετέγκι (23:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Θα είναι και ακραίο για τη Σεβίλλη, να μην έχει έστω μία νίκη σε πρόγραμμα με Οσασούνα εκτός, Βαγιαδολίδ εντός και Αλμερία εκτός.

Πρόκειται για ντέρμπι της Ανδαλουσίας, που συνήθως η Σεβίλλη το κερδίζει. Σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά έξι συνεχόμενα διπλά στην έδρα της Αλμερία. Το διπλό στο 2.25 είναι καλά πληρωμένο, σε ένα παιχνίδι που η Σεβίλλη δεν έχει περιθώρια να μην το κερδίσει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 1.78), 14:30
  • Αλμερία - Σεβίλλη: 2 (απόδοση 2.25), 23:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ