ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η παράδοση της Κοπεγχάγης και το σερί της Χάκεν

Οι παίκτες της Κοπεγχάγης πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχε ο Λούκας Λεράγκερ κόντρα στην Αϊντχόφεν
Οι παίκτες της Κοπεγχάγης πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχε ο Λούκας Λεράγκερ κόντρα στην Αϊντχόφεν © 2022 PATRICK POST/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Άαλμποργκ - Κοπεγχάγη και Χάκεν - Τζουργκάρντεν για το πρωτάθλημα της Δανίας και της Σουηδίας αντίστοιχα.

Η Κοπεγχάγη ξεκίνησε το πρωτάθλημα Δανίας με γκέλα ολκής, αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τη Χόρσενς, σε ένα ματς βέβαια που είχε την απόλυτη υπεροχή. Η πρωταθλήτρια Δανίας αναμένεται απόψε να βγάλει αντίδραση, παίζοντας εκτός έδρας με την Άαλμποργκ (19:00 Live από το SPORT24).

Η Άαλμποργκ ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-1 από τη Βίμποργκ. Θα μπορούσε να είχε πάρει την ισοπαλία, αλλά έχασε πέναλτι στο 92'. Συνολικά πάντως, η εμφάνισή της ήταν προβληματική, αφού επέτρεψε πολλές φάσεις στην αντίπαλο. Γενικά, η Άαλμποργκ φαίνεται πως έχει πολλά αμυντικά κενά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι δέχθηκε γκολ και στα πέντε τελευταία φιλικά της. Μάλιστα στα τέσσερα εξ αυτών από δύο και πάνω.

Λογικό φαβορί το διπλό σε τιμές οριακά πάνω από το 1.90, δεδομένου ότι η Κοπεγχάγη και ανώτερη ομάδα είναι και θετική παράδοση έχει χτίσει στο Άαλμποργκ με τέσσερις διαδοχικές νίκες εκεί σε επίπεδο πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη γειτονική Σουηδία, όλα τα φώτα απόψε θα πέσουν πάνω στο ντέρμπι κορυφής της Χάκεν με τη Τζουργκάρντεν. Η Χάκεν είναι πρώτη αυτή τη στιγμή με 31 βαθμούς σε 14 αγώνες και ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Τζουργκάρντεν με 30 βαθμούς σε 15 ματς.

Η Χάκεν προέρχεται από το επιβλητικό 5-1 στην έδρα της Σούντσβαλ. Συμπλήρωσε έτσι 11 σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα (7-4-0). Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και η Τζουργκάρντεν, η οποία συνέτριψε με 5-0 τη Βέρναμο και έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες με γκολ 17-2!

Η Τζουργκάρντεν επιβεβαίωσε την άριστη φόρμα της και στην Ευρώπη, καθώς την Πέμπτη κέρδισε μέσα στην Κροατία, τη Ριέκα με 2-1 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Έκανε έτσι το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Από την άλλη, η Χάκεν δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αναμένεται πιο φρέσκια στο ντέρμπι. Αυτό πάντως που χαρακτηρίζει σχεδόν όλα παιχνίδια της είναι το Goal/Goal. Μετράει 11 σερί αμφίσκορα και 13/14 από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Επίσης, είναι εντυπωσιακό ότι οδηγεί την κούρσα χωρίς να έχει κρατήσει ούτε μία φορά ανέπαφη την εστία της φέτος. Στο 1.50 το Goal/Goal, στο 1.80+ σε combo με το Over 2,5, το οποίο έχει επαληθεύσει 10 φορές φέτος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάκεν – Τζουργκάρντεν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.83), 18:30
  • Άαλμποργκ – Κοπεγχάγη: 2 (απόδοση 1.91), 19:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ