ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς τον σκόρερ της η Βίκινγκ, αξία στο Χ2 της Οντ

Ο διεθνής Νορβηγός επιθετικός, Βέτον Μπερίσα με τη φανέλα της εθνικής Νορβηγίας
Ο διεθνής Νορβηγός επιθετικός, Βέτον Μπερίσα με τη φανέλα της εθνικής Νορβηγίας © 2022 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Κρίστιανσουντ - Οντ και Βαλερένγκα - Βίκινγκ για την πρώτη κατηγορία του νορβηγικού πρωταθλήματος.

Γεμάτο το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας απόψε με πέντε αναμετρήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι της Κρίστιανσουντ με την Οντ, όπου ο άσος έχει περάσει φαβορί, παρότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 0-1-11 σε 12 αγώνες!

Η Κρίστιανσουντ απέχει 12 βαθμούς από το μπαράζ και αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο να διεκδικήσει τη σωτηρία της. Προέρχεται από οκτώ σερί ήττες, με τελευταία το 2-1 κόντρα στη Βίκινγκ με γκολ στο 89'. Η ψυχολογία της λοιπόν είναι στο ναδίρ και πραγματικά προκαλεί ερωτηματικά η κατακόρυφη πτώση του άσου από τα αρχικά 2.95 στο 2.25.

Η Οντ από την πλευρά της έτρεξε ένα μίνι αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) πριν χάσει από την πρωτοπόρο Λίλεστρομ με γκολ στο 92' (2-1). Εκτός έδρας πάντως τα πηγαίνει περίφημα, αφού έχει μαζέψει 10 βαθμούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της κόντρα σε Γιερβ, Χαμ Καμ, Βαλερένγκα και Στρόμσγκοντσετ.

Στο 1.65 να μη χάσει η Οντ. Σε τιμές άνω του 2.00 αν ζητήσουμε παράλληλα και το Over 1,5, το οποίο επιβεβαιώνει εννιά σερί ματς η Κρίστιανσουντ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικό ενδιαφέρον προκύπτει και στην αναμέτρηση της Βαλερένγκα με τη Βίκινγκ. Εδώ η πτώση του άσου από το 2.55 στο 2.15 δικαιολογείται διότι η Βίκινγκ βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Την Πέμπτη έπαιξε στην Πράγα με τη Σπάρτα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League και έφερε ισοπαλία 0-0. Την ερχόμενη Πέμπτη έχει τη ρεβάνς στην έδρα της και φιλοδοξεί να προκριθεί στην επόμενη φάση. Είναι λοιπόν φυσιολογικό αυτή την περίοδο να έχει το μυαλό της περισσότερο στην Ευρώπη.

Παράλληλα, η Βίκινγκ είναι υποχρεωμένη στο εξής να πορευτεί χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη, τον φορ Βέτον Μπερίσα (8 γκολ), ο οποίος πήρε μεταγραφή στη σουηδική Χάμαρμπι. Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή απώλεια, καθώς φεύγει ο καλύτερός της σκόρερ, ο οποίος σημείωσε με τη φανέλα της 46 γκολ στο νορβηγικό πρωτάθλημα από το 2020 και μετά!

Ευκαιρία για τη Βαλερένγκα να δώσει συνέχεια στο ανοδικό της μομέντουμ, μετά τις νίκες με 3-0 επί της Κρίστιανσουντ και 1-0 επί της Σάρπσμποργκ. Επιλογή ο άσος στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίστιανσουντ – Οντ: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.02), 19:00
  • Βαλερένγκα – Βίκινγκ: 1 (απόδοση 2.15), 19:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ