TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ντόρτμουντ έχει προσαρμοστεί στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις

Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς
Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς © 2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.00 και στο 3.60 από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη χρονική στιγμή της σεζόν, κρίνονται τα πάντα τόσο στα εγχώρια πρωταθλήματα, όσο και στην Ευρώπη, συνεπώς χρειάζεται να επενδύσει κανείς πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία, για να μπορέσει να βρεθεί κοντά στα όσα θα εμφανιστούν στο γήπεδο

Η Αϊντχόφεν κάνει... περίπατο στην Ολλανδία, έχει 20 νίκες, 2 ισοπαλίες σε 22 ματς, προφανώς και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, παράλληλα έχει αποκτήσει την άνεση να ρίξει το βάρος στο Champions League. Η Ντόρτμουντ κινείται σε μια μετριότητα στην Bundesliga, δίνει μάχη για την 4η θέση, αλλά προηγουμένως στην φάση των ομίλων, κατάφερε κάτι που φάνταζε πολύ δύσκολο, τερμάτισε 1η, μπροστά από Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιούκαστλ. Ο Τέρζιτς της έχει αλλάξει την φιλοσοφία, τουλάχιστον εκτός Γερμανίας, παρουσιάζεται αρκετά οργανωμένη στην άμυνα και αυτό ήταν το στοιχείο που την έφερε ως εδώ.

Ψάχνουν ισορροπία Πλίμουθ και Γουέστ Μπρομ

Έχει και Championship το μενού, η Πλίμουθ ποντάρει πολλά στην έδρα της για να σώσει τη χρονιά και να μην μπλέξει σε περιπέτειες, το Σάββατο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ορμή της Λιντς, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας από τα πρώτα λεπτά. Απόψε καλείται να ανταπεξέλθει σε ένα ακόμη απαιτητικό τεστ μπροστά στο κοινό της, η Γουέστ Μπρομ είναι ομάδα που βρίσκεται εντός ζώνης για τα πλέι οφ της ανόδου και έχει ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή της στα... σαλόνια της Premier League. Αν κάτι λείπει από τους φιλοξενούμενους είναι η σταθερότητα και το πρόβλημα αυτό δύσκολα λύνεται με βάση τον τρόπο παιχνιδιού τους. Είναι πολλά και συνεχόμενα τα παιχνίδια, το σημερινό θα χρειαστεί ιδιαίτερη διαχείριση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Προφανώς στα νοκ άουτ του Champions League μετράει πολύ η εμπειρία και αυτό είναι το στοιχείο που ποντάρει η Ντόρτμουντ, κόντρα στην φόρμα της Αϊντχόφεν. Θεωρώ πως θα υπάρξει μια τάση από πλευράς Ολλανδών να επιτεθούν από το πρώτο λεπτό, αλλά θα χρειαστεί και η 2η σκέψη μιας και υπάρχει ρεβάνς. Δύσκολα να τελειώσει κάτι από απόψε, επιλέγω 2-3 γκολ στο 2.00.

Σκληρό πρωτάθλημα η Championship με πολλά ματς, θα χαρακτήριζα τεστ αντοχών το Πλίμουθ – Γουέστ Μπρομ, μου τράβηξε την προσοχή η ισοπαλία, το 3.60 δεν περνάει απαρατήρητο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πλίμουθ – Γουέστ Μπρομ: Χ (3.60), 21:45
  • Αϊντχόφεν - Ντόρτμουντ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ