BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η κούραση της Γιουβέντους και η έδρα της Μπέτις

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι
Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι 2022 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από τα πρωταθλήματα της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Ξεκινάμε από τη Serie A, εκεί όπου η Αταλάντα αντιμετωπίζει την Γιουβέντους. Οι Μπεργκαμάσκι πήραν το διπλό στην έδρα της Βερόνα με μία περισσότερο επαγγελματική εμφάνιση και συνεχίζουν το νικηφόρο σερί τους το τελευταίο διάστημα. Το πρόβλημα της για σήμερα είναι η παράδοση, μιας και σε 18 αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους, έχει κερδίσει μόλις 1 φορά. Παράλληλα, έχει στην άκρη του μυαλού της και την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Γηραιά Κυρία πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Λέτσε, με το κέρδος από την εμφάνιση της να είναι περισσότερο ως προς τον τρόπο που αμύνθηκε, αφήνοντας την αντίπαλο της να μετρήσει μόλις 2 τελικές στην εστία. Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι άφησε πίσω της την κακή εμφάνιση κόντρα στη Σασουόλο και πλέον ανέβηκε στην 3η θέση.

Όσο και αν παίζει ρόλο η παράδοση, το σετ αποδόσεων δίνει (ορθώς) ως φαβορί την Αταλάντα. Η Γιουβέντους έδειξε βελτίωση στο αμυντικό σκέλος και σίγουρα θα προσπαθήσει να κάνει ανάλογη εμφάνιση με αυτή κόντρα στη Λέτσε και σήμερα. Κρατάμε επίσης το γεγονός πως οι γηπεδούχοι μετρούν τρία συνεχόμενα under, ενώ under έχουν τελειώσει και τα τρία προηγούμενα στο Μπέργκαμο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θα πάμε, λοιπόν, στο Under 2,5 σε απόδοση 1.85.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπέτις με τη Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 1-1 με τη Γρανάδα στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Για τέταρτο σερί ματς παρέμειναν χωρίς τρίποντο, ενώ αυτά τα αποτελέσματα επηρεάζουν και τα αποδυτήρια της ομάδας. Ο Πελεγκρίνι πάντως, παραμένει ήρεμος και είναι αισιόδοξος πως σύντομα η ομάδα του θα δείξει την απαιτούμενη βελτίωση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βαλένθια από την άλλη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και έχασε με 1-0, αν και δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν απαραίτητα χειρότερη. Το χειρότερο που θα μπορούσε να ζήσει βέβαια το έζησε με τον τραυματισμό του Γκαγιά. Παράλληλα, εμφανίστηκαν και τα πρώτα σημάδια κούρασης. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν ο Μπαράχα είχε αναφερθεί στο “κοντό” το ρόστερ και πλέον φαίνονται τα αποτελέσματα.

Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία το σημερινό παιχνίδι για τη Μπέτις για να επιστρέψει στις νίκες, με δεδομένο πως η Βαλένθια κατεβαίνει με απουσίες και λιγότερες ανάσες. Ο άσος έχει απόδοση 2.25 και είναι μία αρκετά καλή επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Γιουβέντους: Under 2,5 (απόδοση 1.85), 19:00
  • Μπέτις – Βαλένθια: 1 (απόδοση 2.25), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ