BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η κάλυψη της Χιχόν και η ευκαιρία της Κρουζέιρο

Οι οπαδοί της Κρουζέιρο σε αναμέτρηση στο Μπέλο Οριζόντε κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς
Οι οπαδοί της Κρουζέιρο © 2022 EUGENIO SAVIO/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και την Βραζιλία.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Αλκορκόν με την Χιχόν. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Αμορεμπιέτα (1-1) την περασμένη Κυριακή, όμως παρουσίασαν καλό πρόσωπο και είχαν αρκετές φάσεις για να πάρουν τη νίκη. Στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση θα έχει τη στήριξη περισσότερων από 1.000 οπαδούς. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης το σερί 6 αήττητων αγώνων (4-2-0) σε πρωτάθλημα – Κύπελλο. Η Αλκορκόν δέχθηκε τέσσερα γκολ σε 17 λεπτά από την Μπούργος και από 2-0 έχασε τελικά με 2-4! Η άμυνα αποτελεί φέτος το μεγάλο της μειονέκτημα (27 γκολ παθητικό σε 15 ματς). Παράλληλα, μετρά μόλις 2 νίκες στα 12 πιο πρόσφατα 90λεπτα στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας και αρνητικό σερί 1-2-4 στην έδρα της. Με βάση τα παραπάνω θα προτιμήσουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.68.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Φορταλέζα με την Κρουζέιρο. Οι γηπεδούχοι είναι σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, μιας και μετρά 7 σερί αγώνες χωρίς νίκη. Η απώλεια του Copa Sudamerican την έχει επηρεάσει εμφανώς και κρατά στα τελευταία παιχνίδια μονάχα το γεγονός ότι σκοράρει. Η Κρουζέιρο μετρά και αυτή 3 συνεχόμενες ήττες, ενώ στο πιο πρόσφατο δείγμα της έχασε με 1-0 από την σχεδόν υποβιβασμένη Κοριτίμπα. Η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Αουτουόρι να αναλαμβάνει τα ηνία, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο ίδιος παρακολουθούσε στενά τις προπονήσεις της ομάδας του προκατόχου του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κρουζέιρο βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, έχοντας βέβαια ματς λιγότερο αλλά ένα πρόγραμμα... φωτιά, αφού στην συνέχεια θα παίξει δύο τελικούς παραμονής με άμεσα ενδιαφερόμενες (Βάσκο Ντα Γκάμα εκτός έδρας και Γκόιας εντός) και θα κλείσει την σεζόν αντιμετωπίζοντας δύο καλά σύνολα (Ατλέτικο Παραναένσε εντός έδρας και Μποταφόγκο εκτός).

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Φορταλέζα είναι μόνο για κόντρα, ειδικά από τη στιγμή που η αντίπαλος της καίγεται βαθμολογικά. Με το ανάλογο ρίσκο λοιπόν, θα πάμε στο διπλό στο 4.33.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλκορκόν - Σπόρτινγκ Χιχόν: 2 DNB (απόδοση 1.68), 17:15
  • Φορταλέζα - Κρουζέιρο: 2 (απόδοση 4.33), 23:30

Οι κορυφαίες αναμετρήσεις από όλα τα πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ