BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ήρεμη αρχή στο Αγρίνιο και τα γκολ στη Δανία

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και το Champions League προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.gr

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο Παναιτωλικός δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στη Stoiximan Super League και το Σάββατο πήρε μια σημαντική νίκη, που του έδωσε βαθμολογική ανάσα, κόντρα στον Ατρόμητο (1-0). Σήμερα, είναι το αουτσάιντερ και ειδικά στην αρχή δεν περιμένουμε επιλογές ρίσκου, όμως θα προσπαθήσει να διατηρήσει την κατοχή και να μην δώσει τα ηνία στον αντίπαλο.

Ο Άρης έχει στο μυαλό του μόνο τα παιχνίδια αυτής της διοργάνωσης και στο πρωτάθλημα κάνει απλώς διαχείριση δυνάμεων. Στη σημερινή αναμέτρηση πάντως, δεν περιμένουμε να βιαστεί και να ρισκάρει από νωρίς, οπότε τουλάχιστον στο πρώτο μέρος το πλάνο του θα είναι αναγνωριστικό.

Όσον αφορά τα προγνωστικά μας, περιμένοντας ένα ματς χωρίς πολλές επιλογές ρίσκου και με τις δύο ομάδες να θέλουν να διατηρήσουν την κατοχή και να έχουν ως πρώτο στόχο το να μη δώσουν χώρους στον αντίπαλο, θα πάμε με το Χ ημίχρονο, που είναι σε απόδοση 2.07

Συνεχίζουμε στο Champions League και το παιχνίδι Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι

Η Κοπεγχάγη δεν έχει δράση σε επίπεδο πρωταθλήματος, όμως αγωνίστηκε στο Ατλάντικ Καπ, εκεί όπου σε τρία παιχνίδια έχει σκοράρει 9 φορές κι έχει δεχθεί επτά τέρματα. Όσον αφορά τη διοργάνωση, η μέχρι στιγμής εικόνα της, της επιτρέπει να έχει ελπίδες, ενώ η αποτελεσματικότητα της στην επίθεση είναι σίγουρα άξια αναφοράς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί εδώ και αναμένεται να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι σε εξαιρετική φόρμα και μετρά 10 διαδοχικές νίκες, έχοντας σκοράρει σε 9 απ’ αυτές από τουλάχιστον δύο τέρματα. Βέβαια, αμυντικά η παρουσία της δεν είναι και τόσο καλή, μιας και έχει δεχθεί γκολ σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Στις επιλογές μας μπαίνουν τα γκολ και πιο συγκεκριμένα το Goal/Goal, που είναι σε απόδοση 2.20. Οι δύο ομάδες είναι ικανές επιθετικά, ενώ αμφότερες δεν πείθουν και τόσο αμυντικά, συνεπώς πάμε με το αμφίτερμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - Άρης : Χ ημίχρονο (απόδοση 2.07), 19:30
  • Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ