TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Γιουβέντους τα δίνει όλα στο... κυνήγι της Ίντερ

Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν νίκη τους απέναντι στην Μίλαν στο Σαν Σίρο | 22 Οκτωβρίου 2023
Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν νίκη τους απέναντι στην Μίλαν στο Σαν Σίρο | 22 Οκτωβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ιταλικό παιχνίδι από τον Λάμπρο Μπαλάφα από το πρόγραμμα της Κυριακής, που ποντάρει σε τιμές του 2.00 και του 2.40.

Μέσα σε λίγες μέρες Σαλερνιτάνα και Γιουβέντους τα... λένε ξανά, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Η “κυρία” στο ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα έκανε επίδειξη δύναμης, το 6-1 “μιλάει” από μόνο του, τεράστια η διαφορά εντός γηπέδου. Το σημερινό δεν μπορεί να είναι το ίδιο και μόνο που διεξάγεται στο Σαλέρνο, έχει υψηλότερο δείκτη δυσκολίας. Η Γιουβέντους δείχνει αποφασισμένη να... κυνηγήσει την Ίντερ μέχρι τέλους, οι “νεραντζούρι” έσωσαν την παρτίδα χθες κόντρα στην Βερόνα στις καθυστερήσεις, προφανώς και πάμε σε ένα μπρα-ντε-φερ των δύο παραδοσιακών δυνάμεων του Καμπιονάτο.

Η Σαλερνιτάνα κάνει υπερπροσπάθεια να μείνει στην κατηγορία, αλλά το ρόστερ έχει χαμηλό... ταβάνι, ενώ τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν και πολλές απουσίες, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω συμμετοχής παικτών στο Κόπα Άφρικα.

Το Ολίμπικο δίνει ώθηση στη Ρόμα

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα σε Ρόμα και Αταλάντα, οι δύο ομάδες προσπαθούν να προλάβουν το... τρένο της τετράδας, η χθεσινή ήττα της Φιορεντίνα δίνει την ευκαιρία να πλησιάσουν σε απόσταση βολής.

Ο Μουρίνιο βλέπει την ομάδα του σε πολλά κρίσιμα ματς, κυρίως με τα “βαριά χαρτιά” του πρωταθλήματος, να έχει δεύτερο ρόλο. Σαν φιλοσοφία αυτό δεν τον πειράζει, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα και όσα “χτίζονται” το προηγούμενο διάστημα, ξαφνικά “γκρεμίζονται” και πάλι από την αρχή. Ο παράγοντας που αποτελεί βάση είναι η έδρα, είναι το Ολίμπικο, εκεί βλέπεις ένα πλάνο που έχει ουσία.

Η Αταλάντα δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών, έχει παραχωρήσει σημαντικούς παίκτες, δεν έχουν αντικατασταθεί επάξια. Αυτό το ξέρει και ο Γκασπερίνι, πλέον προσέχει αρκετά την άμυνά του, από την άλλη έχει αλλοιωθεί η φιλοσοφία της ομάδας και η σταθερότητα αγνοείται.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θεωρώ... αυτοκτονία της Σαλερνιτάνα να παίξει φουλ επίθεση κόντρα στην Γιουβέντους, δεν έχει τους παίκτες να το κάνει. Ο Ιντσάγκι θα προσπαθήσει να το... κλέψει, οι φιλοξενούμενοι έχουν τον τρόπο να ελέγξουν τον ρυθμό, το διπλό είναι χαμηλά, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 2.00.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα για Ρόμα και Αταλάντα, αλλά ο παράγοντας έδρα είναι το στοιχείο που μας κάνει να δώσουμε τον πρώτο λόγο στην ομάδα του Μουρίνιο, καλή η απόδοση στον άσο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 19:00
  • Ρόμα - Αταλάντα: 1 (απόδοση 2.40), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ