TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η Γιουνάιτεντ έφθασε να δίνεται αουτσάιντερ κόντρα στην Μπόρνμουθ

Ο Καζεμίρο στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ
Ο Καζεμίρο στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ © 2024 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε μία δυάδα από Αγγλία και Ισπανία.

Αποτελεί αντικείμενο έρευνας η φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Μπορεί να αποκλείσει την Λίβερπουλ στο Κύπελλο και να την υποχρεώσει σε ισοπαλία στο πρωτάθλημα ούσα πολύ κατώτερη και στο αμέσως επόμενο ματς να χάσει από την Τσέλσι δεχόμενη δύο γκολ στα δύο τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων.

Καμία σταθερότητα, καμία εμπιστοσύνη, ομάδα με πρόβλημα στην ψυχολογία και ένας Τεν Χαγ, ο οποίος προσπαθεί να βρει ισορροπία. Προφανώς με τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να αποτελέσει διεκδικήτρια του πρωταθλήματος και αναγκαστικά περιορίζεται στην προσπάθεια να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο σε Europa ή Conference League. Σήμερα δοκιμάζεται στο Μπόρνμουθ, αποστολή θεωρητικά στα μέτρα της, αλλά πάντα με έναν αστερίσκο, μιας και δεν ξέρεις ποιο πρόσωπο θα παρουσιάσουν οι "κόκκινοι διάβολοι".

Βάζει δύσκολα η Μαγιόρκα στη Ρεάλ

Το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα για την Μαγιόρκα, έχασε το Κύπελλο Ισπανίας από την Μπιλμπάο, στον συγκλονιστικό τελικό, ο οποίος κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Προφανώς και είναι δύσκολη η επόμενη μέρα, οι "νησιώτες" δεν έχουν κάποιο σοβαρό κίνητρο στη σεζόν, μόνο μαθηματικά μπορούν να μπλέξουν σε περιπέτειες, βρίσκονται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Απόψε η Μαγιόρκα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει την προσπάθειά της, χωρίς να έχει τις πιθανότητες με το μέρος της, οι "μερένγκες" θέλουν να κλειδώσουν τον τίτλο, ενώ παράλληλα πρέπει να διαχειριστούν και την κούραση ανάμεσα από τα ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για τους "8" του Champions League. Ο Αντσελότι αναγκαστικά θα δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, αλλά υπάρχει βάθος στο ρόστερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναλύσαμε τα περί αγωνιστικής συμπεριφοράς της Γιουνάιτεντ είναι ικανή για όλα. Η αποστολή της στο Μπόρνμουθ μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά δίνεται αουτσάιντερ συνεπώς υπάρχει στοιχηματική αξία, το "διπλό" πληρώνει 2.72

Η Μαγιόρκα είναι σκληρή ομάδα, δέχεται δύσκολα το γκολ και σίγουρα δεν θα αλλάξει η τακτική κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο όπως η Ρεάλ. Η επιλογή 2-3 γκολ στο 1.95 συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 2.72), 19:30
  • Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ