ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η φόρα της Νόρτζελαντ και η Γκέτεμποργκ του Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ με τη φανέλα της Αλ Αΐν
Ο Μάρκους Μπεργκ με τη φανέλα της Αλ Αΐν © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της Γκέτεμποργκ με τη Νόρσεπινγκ και της Νόρτζελαντ με την Λίνγκμπι για το πρωτάθλημα της Σουηδίας και της Δανίας αντίστοιχα.

Μπορεί το στοιχηματικό πρόγραμμα να μην περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις απόψε, παρόλα αυτά τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα προσφέρουν επιλογές στοιχηματισμού.

Στη Δανία, η Νόρτζελαντ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα εκτός έδρας. Μετά το 2-0 στην Οντένσε, κέρδισε με 3-1 την Ευρωπαία Μπρόντμπι και σήμερα θα κάνει πρεμιέρα για φέτος στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Σαφώς πιο μέτριες οι εμφανίσεις της Λίνγκμπι, η οποία έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Σίλκεμποργκ την πρώτη αγωνιστική και ακολούθως έχασε με 1-0 εκτός έδρας από τη Χόρσενς.

Το μομέντουμ είναι με τη Νόρτζελαντ (20:00 Live από το SPORT24), η οποία υπενθυμίζεται ότι την τελευταία φορά που φιλοξένησε τη Λίνγκμπι, τη σεζόν 2020/21, τη φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα (4-1). Τίμιος άσος σε τιμές λίγο πάνω από το 1.85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σημείο μπορεί να προκύψει από το σουηδικό πρωτάθλημα, όπου η Γκέτεμποργκ του Μάρκους Μπεργκ υποδέχεται τη Νόρσεπινγκ. Εδώ φαβορί είναι το διπλό, παρότι η Νόρσεπινγκ διανύει περίοδο κάμψης, αγνοώντας τη νίκη από τις 15 Μαΐου!

Για την ακρίβεια είναι χωρίς νίκη επτά σερί αγωνιστικές (0-3-4) και αυτή τη στιγμή είναι μόλις 12η στη βαθμολογία, στο -8 από την Γκέτεμποργκ.

Μάλιστα, την προηγούμενη Δευτέρα, έπαιξε ξανά με την Γκέτεμποργκ και ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0, σε ένα παιχνίδι, που είχαμε προτείνει την κόντρα και δικαιωθήκαμε.

Ο Μπεργκ ήταν καθοριστικός πριν μία εβδομάδα, καθώς είχε δώσει την ασίστ στο πρώτο γκολ. Πολύ πιθανό να κάνει και απόψε τη διαφορά ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, η Γκέτεμποργκ βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη φόρμα, έχοντας ρεκόρ 4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με μοναδική ήττα απέναντι στην εξαιρετικά ανεβασμένη εσχάτως Χάμαρμπι.

Με τον άσο να προσφέρεται παραδόξως σε τιμές αουτσάιντερ, μπορούμε να πάρουμε και την κάλυψη στην ισοπαλία, επιλέγοντας τη διπλή ευκαιρία στο 1.55+. Σε δυάδα με τον άσο της Νόρτζελαντ αγγίζουμε τον τριπλασιασμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκέτεμποργκ – Νόρσεπινγκ: 1Χ (απόδοση 1.57), 20:00
  • Νόρτζελαντ – Λίνγκμπι: 1 (απόδοση 1.88), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ