ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Άλλη δυναμική με Μπεργκ η Γκέτεμποργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ με τη φανέλα της Αλ Αΐν
Ο Μάρκους Μπεργκ με τη φανέλα της Αλ Αΐν © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της Νόρσεπινγκ με την Γκέτεμποργκ και της Βάρμπεργκ με τη Χάμαρμπι για το σουηδικό πρωτάθλημα. Δυάδα που αγγίζει τον τετραπλασιασμό.

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται απόψε το πρωτάθλημα της Σουηδίας. Η Νόρσεπινγκ υποδέχεται την Γκέτεμποργκ, σε μία αναμέτρηση που είναι καθαρό φαβορί σε τιμές κάτω του 1.90.

Η αντιμετώπιση των μπουκ προκαλεί εντύπωση, δεδομένου ότι η Νόρσεπινγκ είναι φανερά ντεφορμέ και αγνοεί τη νίκη από τις 15 Μαΐου. Έκτοτε έχει ρεκόρ τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, χάνοντας την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από την πρωταθλήτρια Μάλμε με 2-0.

Από την άλλη, η Γκέτεμποργκ έρχεται από την εντός έδρας γκέλα (1-1) με τη Μιέλμπι σε ένα ματς πάντως που έλειψε ο Μάρκους Μπεργκ (7 γκολ φέτος). Τώρα, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού επιστρέφει και ασφαλώς η επίθεση της Γκέτεμποργκ θα αποκτήσει εντελώς άλλο εκτόπισμα με αυτόν στην κορυφή.

Σε κάθε περίπτωση, τα τεσσάρια στο διπλό κρίνονται πολύ μεγάλα, καθώς η Γκέτεμποργκ βρίσκεται στο +5 από τη Νόρσεπινγκ και την τελευταία τριετία έχει περάσει νικηφόρα δύο φορές από τη συγκεκριμένη έδρα. Με το σετ σε αυτά τα επίπεδα, μπορούμε άνετα να ζητήσουμε και κάλυψη στη διπλή ευκαιρία, παίρνοντας αποδόσεις κοντά στο 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο άλλο ματς, η Χάμαρμπι δοκιμάζεται στην έδρα της Βάρμπεργκ. Η Χάμαρμπι κέρδισε διαδοχικά εντός έδρας με 3-0 τις Έλφσμποργκ και Γκέτεμποργκ κι αν απόψε καταφέρει να κάνει το 3/3 θα πλησιάσει στο -3 την πρωτοπόρο Τζουργκάρντεν.

Οι μπουκ θεωρούν καθαρό φαβορί το διπλό στο 1.50, το ματς πάντως αναμένεται αρκετά πιο δύσκολο, από αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις. Η Βάρμπεργκ στην έδρα της είναι μαχητική, παλεύει τα παιχνίδια της και εκεί στηρίζεται για να σώσει την κατηγορία. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει 11 βαθμούς μπροστά στο κοινό της και μόλις τέσσερις μακριά από αυτό.

Εξάλλου, η Χάμαρμπι εσχάτως δυσκολεύεται στο γκολ εκτός έδρας. Στα τελευταία τρία ματς ως φιλοξενούμενη, με Κάλμαρ, Βέρναμο και Τζουργκάρντεν, γνώρισε ισάριθμες ήττες χωρίς καν να σκοράρει.

Οι "κιτρινοπράσινοι" εντόπισαν το πρόβλημα και προχώρησαν σε μία πολύ σημαντική προσθήκη, αποκτώντας από τη Βίκινγκ με δύο εκατομμύρια ευρώ τον καλό σκόρερ Βέτον Μπερίσα. Ο διεθνής Νορβηγός στράικερ όμως, δεν θα είναι διαθέσιμος για το αποψινό παιχνίδι, αλλά θα μπει από το επόμενο στην αποστολή. Ενισχύεται λοιπόν το σενάριο των λίγων γκολ και του Under 2,5 το οποίο προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βάρμπεργκ – Χάμαρμπι: Under 2,5 (απόδοση 2.00), 20:00
  • Νόρσεπινγκ – Γκέτεμποργκ: Χ2 (απόδοση 1.98), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ