BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ευκαιρία της Βίλα και τα γκολ στον τελικό

Ο Ουνάι Έμερι σε αγώνα της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 3 Φεβρουαρίου 2019
Ο Ουνάι Έμερι σε αγώνα της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 3 Φεβρουαρίου 2019 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την Premier League και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, εκεί όπου τα γκολ κάνουν τη διαφορά.

Ξεκινάμε με τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Η Μάντσεστερ Σίτι ξέσπασε κόντρα στην αδύναμη Ουράβα (0-3) και πλέον βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης με στόχο έναν ακόμη τίτλο. Το ντεφορμάρισμα της περασμένης περιόδου δεν δείχνει να την έχει επηρεάσει τόσο, οπότε θέλει να χρησιμοποιήσει τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ως αφετηρία για την επιστροφή στο καλό της πρόσωπο. Η Φλουμινένσε αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στην Αλ Αχλί, όμως εν τέλει πήρε την πρόκριση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα xGoals ήταν 1.41-1.55 υπέρ της αντιπάλου, γεγονός που αποδεικνύει πως η πρόκριση δεν ήρθε εύκολα. Στην ομάδα υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο Μαρσέλο, ο Φελίπε Μέλο και ο Γκάνσο. Ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Ντινίζ, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως αντι-Γκουαρντιόλα, με την φιλοσοφία του να είναι ακριβώς αντίθετη από αυτή του Πεπ.

Περιμένουμε έναν εντυπωσιακό τελικό, καθώς οι δύο ομάδες έχουν προπονητές με δικό τους στυλ, παίκτες με προσωπικότητα και αμφότερες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Η όρεξη της Φλουμινένσε για επίθεση, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα της Σίτι, μας οδηγούν στο Goal/Goal σε απόδοση 2.07.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League. Εντυπωσιάζουν οι «χωρικοί» φέτος, έχοντας φτάσει τις 5 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια όντας πλέον στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Κόντρα στην Μπρέντφορντ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα σε ένα 8λεπτο κατάφερε να το γυρίσει… τούμπα (2-1). Τη δεύτερη ήττα στην εποχή Γουάιλντερ γνώρισε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως, πως ακολουθεί σε 4 μέρες η κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λούτον και είναι πιθανό εκεί να δώσει μεγαλύτερη βάση ο νέος τεχνικός.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Άστον Βίλα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οπότε δικαιολογούνται οι αποδόσεις του άσου (στο 1,20 κατά μέσο όρο). Επειδή η φιλοξενούμενη είναι πολύ πιθανό να έχει σημαδέψει το επόμενο κρίσιμο ματς με τη Λούτον, αλλά και με δεδομένο πως δεν είναι από τις ομάδες που βρίσκουν εύκολα το γκολ μακριά από τη βάση τους (σε 3/4 πιο πρόσφατες εξόδους της απέτυχε να σκοράρει), θα πάμε στο combo bet 1 & No Goal, το οποίο προσφέρεται στο 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Φλουμινένσε: Goal/Goal (απόδοση 2.07), 20:00
  • Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 1 και No Goal (απόδοση 1.95), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, μελετημένα προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ