ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η επιστροφή Κούκα φέρνει αλλαγή δεδομένων

Ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο, Χουλκ
Ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο, Χουλκ ©2022 THOMAS SANTOS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ιντερνασιονάλ με την Ατλέτικο Μινέιρο για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, όπου θα κάνει το ντεμπούτο του ο τεχνικός Κούκα στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στη Serie A της Βραζιλίας. Η πιο ενδιαφέρουσα είναι αυτή της Ιντερνασιονάλ με την Ατλέτικο Μινέιρο (22:00 Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έχουν απόσταση μόλις δύο βαθμών μετά από 19 παιχνίδια. Το σετ άνοιξε με οριακό φαβορί τον άσο, όμως γύρισε πλέον τούμπα, με το διπλό να υποχωρεί από το 2.75-2.80 στο 2.65 κατά μέσο όρο.

Αυτό οφείλεται κυρίως στην είδηση ότι επέστρεψε στον πάγκο των πρωταθλητών Βραζιλίας ο Κούκα. Ο άνθρωπος που οδήγησε πέρυσι την Ατλέτικο Μινέιρο στο νταμπλ επανέρχεται στον πάγκο της με στόχο να την επαναφέρει ξανά σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Κούκα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του απόψε στο Πόρτο Αλέγκρε και ασφαλώς θέλει να ξεκινήσει με το δεξί, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά στο -7 από την πρωτοπόρο Παλμέιρας. Υπενθυμίζεται, ότι η Ατλέτικο θα υποδεχθεί τη Βερντάο την ερχόμενη Πέμπτη, για το Κόπα Λιμπερταδόρες, σε ένα ματς που ίσως αλλάξει όλη την ιστορία της σεζόν για τους πρωταθλητές.

Σε επίπεδο Serie A, η Ατλέτικο έτρεξε ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων (4-4-0), πριν χάσει απρόσμενα 2-1 με ανατροπή την προηγούμενη Δευτέρα από την Κορίνθιανς, σε ένα ματς που κατέβηκε με υπηρεσιακό τεχνικό και δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η Ιντερνασιονάλ έχει σκληρή έδρα, με μόλις μία ήττα φέτος μπροστά στο κοινό της. Γενικά είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα, αφού σε 19 αγώνες έχει χάσει μόνο τρεις φορές. Τελευταία από την πρωτοπόρο Παλμέιρας εκτός έδρας με 2-1, πριν μία εβδομάδα. Η φόρμα της πάντως κρίνεται μέτρια, αφού στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές έχει ρεκόρ 1-3-1.

Ποιοτικά δεν τίθεται θέμα ότι η Ατλέτικο Μινέιρο είναι ανώτερο σύνολο από την Ιντερνασιονάλ. Με την ψυχολογική λοιπόν ώθηση που αναμένεται να της δώσει ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών, Κούκα μπορεί να επιβεβαιώσει το καλοπληρωμένο διπλό στο 2.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερνασιονάλ – Ατλέτικο Μινέιρο: 2 (απόδοση 2.65), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ