TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Αταλάντα των υπερβάσεων

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι σε ματς της Αταλάντα κόντρα στην Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ"
Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι σε ματς της Αταλάντα κόντρα στην Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" @2024 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με ένα στοίχημα διπλασιασμού από το πρόγραμμα της ημέρας.

Η Ευρώπη είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τις εντός συνόρων υποχρεώσεις. Τρανό παράδειγμα η Μαρσέιγ, η οποία στο πρωτάθλημα έχει χάσει οριστικά τις θέσεις του Champions League και προσπαθεί έστω να τερματίσει 6η για να βρεθεί του χρόνου στο Conference League, τη στιγμή που σήμερα παίζει ημιτελικό Europa League με την Ατάλαντα. Όπως λένε στην ομάδα, για να δείξουν την κινητοποίηση που υπάρχει συνολικά στη Μασσαλία, σήμερα αγωνίζεται όλη η πόλη! Είναι τεράστιο το κίνητρο για τον Ομπαμεγιάνγκ (πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης) και την παρέα του, άπαντες ζουν και αναπνέουν για τη σέντρα, ανασταλτικά η απουσία του αρχηγού Ζιγκό είναι σημαντική και δεν είναι η μόνη.

Από την άλλη η Αταλάντα, υπό την καθοδήγηση του Γκασπερίνι, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, αυτός είναι ο 2ος ευρωπαϊκός ημιτελικός της ιστορίας της, μετά από αυτόν του 1988 (Κυπελλούχων τότε) και φυσικά είναι τεράστια η δίψα και για τους μπεργκαμάσκι, οι οποίοι έχουν περάσει και στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Από τη στιγμή που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε το μεγάλο φαβορί, την Λίβερπουλ, το ταβάνι έχει… ψηλώσει πολύ για την ιταλική ομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε θεωρητικό επίπεδο, δύσκολα θα τελειώσει κάτι από απόψε, η λογική λέει πως η ρεβάνς θα καθορίσει την ομάδα που θα βρεθεί στον τελικό. Μεταξύ των δύο, μου βγάζει μεγαλύτερη ισορροπία η Αταλάντα, η οποία μετράει μόλις μία ήττα σε 14 εκτός έδρας ματς στο Γιουρόπα! Έχει απουσίες στην άμυνα η Μαρσέιγ, συνδυαστικά τα δεδομένα με οδηγούν σε προσέγγιση που γέρνει προς το μέρος των φιλοξενούμενων, αλλά και πάλι με προσοχή όπως τονίσαμε και παραπάνω. Επιλέγω Χ2 και over 1.5 γκολ σε απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ - Αταλάντα: Χ2 & over 1.5 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ