BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ανοιχτή κόντρα του κόσμου της Γουέστ Χαμ με τον Λάμπαρντ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ σε ματς ως τεχνικός της Τσέλσι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ
Ο Φρανκ Λάμπαρντ © 2021 NICK POTTS/POOL VIA ASSOCIATED PRESS, FILE

Ο "χοντρός Φρανκ", η ιστορία με το σπασμένο πόδι, και τα φιλιά στο σήμα της Τσέλσι κάθε φορά που επέστρεφε. To ΒetMarket.gr ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας Λάμπαρντ - Γουέστ Χαμ, πριν το κρίσιμο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο πάντα ατακαδόρος Ζοσέ Μουρίνιο είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν ο πιο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ενώ τον έβαλε στην κορυφαία ενδεκάδα των παικτών με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Τα όσα σπουδαία έχει πετύχει ο Φρανκ Λάμπαρντ με την Τσέλσι τα γνωρίζει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Λίγοι όμως θα θυμούνται πως ο Λάμπαρντ είναι παιδί των ακαδημιών της Γουέστ Χαμ και ελάχιστοι θα έχουν στο μυαλό τους πως βρίσκεται σε… πόλεμο με τον κόσμο της ομάδας.

Σήμερα ο Λάμπαρντ, ως προπονητής της Έβερτον, θα βρεθεί ξανά απέναντι στον κόσμο της Γουέστ Χαμ (16:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ). Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή.

Ο πατέρας του Φρανκ Λάμπαρντ είναι ένας από τους θρύλους της Γουέστ Χαμ, με 670 εμφανίσεις με τη φανέλα της, ενώ όταν πήρε τις πρώτες του συμμετοχές με την ομάδα, στον πάγκο της βρισκόταν ο θείος του Χάρι Ρέντναπ και βοηθός προπονητή ο πατέρας του.

Ο Λάμπαρντ είχε την τύχη να βοηθηθεί στο ξεκίνημα της καριέρας του από ανθρώπους της οικογένειάς του, αλλά και την ατυχία ο κόσμος να το πάρει όλο αυτό με άσχημο μάτι. Ήταν το παιδί που δέχτηκε υπερβολική κριτική και ήταν πάντα για αυτούς ο Fat Frank (χοντρός Φρανκ). O ίδιος ο Λάμπαρντ έχει να λέει για μια ιστορία το 1997, όταν μερικοί οπαδοί χαιρόταν στις εξέδρες τη στιγμή που ο ίδιος αποχωρούσε με σπασμένο πόδι στο φορείο.

Η σχέση έγινε αμφίδρομη όταν ο Λάμπαρντ έφυγε με μεταγραφή στην Τσέλσι. "Ο Τζο Κόουλ στεναχωριόταν όταν έχανε η Γουέστ Χαμ, εγώ χαιρόμουν" είχε σημειώσει ο ίδιος την αντίθεση στα αποδυτήρια της Τσέλσι μεταξύ των δύο παιδιών που ερχόταν από τη Γουέστ Χαμ.

Συνολικά έβαλε επτά γκολ στις είκοσι αναμετρήσεις κόντρα στη Γουέστ Χαμ στην καριέρα του, ενώ τρομερές ήταν οι στιγμές που φιλούσε το σήμα της Τσέλσι μπροστά στην κερκίδα των οπαδών της Γουέστ Χαμ!

Σήμερα ο Λάμπαρντ πηγαίνει ξανά εκεί, ως προπονητής της Έβερτον, με την ομάδα του να παλεύει για την επιβίωσή της. Το φανατικό κομμάτι της Γουέστ Χαμ σίγουρα θα ήθελε να του δώσει ένα… χτύπημα ακόμη προς την Championship.

Το ματς διόλου απίθανο, με όλο αυτό το παρασκήνιο, να γίνει σε κάποια σημεία και πιο σκληρό. Το Over 3,5 κάρτες στο 2.02 αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Εβερτον: Over 3,5 κάρτες (απόδοση 2.02), 16:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, καθημερινά προγνωστικά, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ